Ο Τρύφωνας Σαμαράς στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη – «Έχει απόλυτο δίκιο»

Για την αποχώρηση της Μαρίνας Πατούλη από το «J2US» ρωτήθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος πήρε ξεκάθαρα το μέρος της.

«Δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά των κριτών και το πώς της μίλησαν στο J2US»

Ειδικότερα, ο γνωστός κομμωτής και celebrity δήλωσε για τη Μαρίνα Πατούλη: «Τη συμπαθώ πάρα πολύ. Μίλησα λίγο για τα μαλλιά της, που δεν μου αρέσει το χρώμα, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά των κριτών και το πώς της μίλησαν στο J2US».

«Είναι πολύ άσχημο να προσβάλλεις μια γυναίκα για ένα τραγούδι»

Στη συνέχεια, ο Τρύφωνας Σαμαράς εξήγησε: «Είναι πολύ άσχημο να προσβάλλεις μια γυναίκα για ένα τραγούδι. Δεν έγινε κάτι, πήγε εκεί γιατί είναι εκεί που είναι».

«Νομίζω ότι με εκείνη τσαντίστηκε η κ. Πατούλη»

Επίσης, ο Τρύφωνας Σαμαράς είπε με ελικρίνεια: «Έχω πάθει κι εγώ τα ίδια με την κ. Βανδή. Νομίζω ότι με εκείνη τσαντίστηκε η κ. Πατούλη. Είμαι με το μέρος της, έχει απόλυτο δίκιο».

Μαρίνα Πατούλη: «Ένιωσα άβολα, θα κρατήσω την υπόσχεσή μου» 

Μεγάλο θέμα και μεγάλο μπέρδεμα έχει προκύψει με τη συμμετοχή της Μαρίνας Πατούλη στο «J2US», μετά την ανακοίνωσή της ότι θα αποχωρήσει στο live του περασμένου Σαββάτου.

«Πρέπει να είμαι συνεπής σε αυτό που είχαμε πει»

Η Μαρίνα Πατούλη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» δήλωσε επ’ αυτού: «Έχω υποσχεθεί στον Νίκο Κοκλώνη, μετά την ανακοίνωση ότι θα αποχωρήσω, ότι θα πούμε το τραγούδι που μου ανέθεσαν το Σάββατο. Πρέπει να είμαι συνεπής σε αυτό που είχαμε πει. Θα τραγουδήσουμε με τον Στέλιο, ο οποίος δεν έφταιγε και σε τίποτα».

«Ένιωσα άβολα γιατί ακούστηκαν διάφορα»

Η ίδια συμπλήρωσε: «Όλα καλά, θέλω να έχω μια όμορφη ανάμνηση και θα το κλείσουμε το Σάββατο με αυτόν τον τρόπο. Έγινε μια λάθος επιλογή του τραγουδιού, ένιωσα άβολα γιατί ακούστηκαν διάφορα. Το τραγούδι δεν έβαινε και αυτό δημιούργησε ένα πολύ κακό κλίμα και στη διάθεσή μου».

«Εγώ πήγα για έναν σκοπό εκεί και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε»

«Είπα να αποχωρήσω, να αφήσω τα νέα παιδιά να συνεχίσουν. Γιατί να στερώ τη θέση από ένα άλλο παιδί που το θέλει και θα το βοηθήσει και στο μέλλον. Εγώ πήγα για έναν σκοπό εκεί και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε», πρόσθεσε η Μαρίνα Πατούλη.

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά καλό είναι να μιλάμε για τον εαυτό μας, όχι για τους άλλους»

Όσο για τις δηλώσεις της Ειρήνης Παπαδοπούλου, τόνισε: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά καλό είναι να μιλάμε για τον εαυτό μας, όχι για τους άλλους. Δεν με επηρέασε ο κ. Πατούλης. Είναι δίπλα μου, δεν ήταν και κανένα σοβαρό ζήτημα. Πάντα συμβαίνουν κακές στιγμές. Δεν πέρασα καλά την τελευταία φορά».

Στέλιος Διονυσίου: «Δεν νομίζω ότι θα μείνω στον διαγωνισμό με κάποια άλλη παρτενέρ»

Ο Στέλιος Διονυσίου με τη σειρά του δήλωσε: «Θα σεβαστώ την άποψή της. Εμείς ήρθαμε για συγκεκριμένο σκοπό εδώ, ήταν μια ωραία εμπειρία. Αν τελειώσουμε αυτή τη βδομάδα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν νομίζω ότι θα μείνω στον διαγωνισμό με κάποια άλλη παρτενέρ».

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Πολύ αυθόρμητα είπα αυτό που είπα»

Από την πλευρά της, η Ειρήνη Παπαδοπούλου απάντησε στην κ. Πατούλη: «Ή εγώ έχω καταλάβει λάθος, ή εσείς. Εγώ απλά, πολύ αυθόρμητα είπα αυτό που είπα, αλλά μετά κατάλαβα ότι μπορεί να μην κατάλαβα σωστά».

Πηγή Δεβετζή: «Μία λέει ότι θα είναι, μία ότι δεν θα είναι…»

Όσο για την Πηγή Δεβετζή, η αθλήτρια δήλωσε για τη Μαρίνα Πατούλη: «Μία λέει ότι θα είναι, μία ότι δεν θα είναι… Η συμμετοχή μου στο J2US τελείωσε το προηγούμενο Σάββατο».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss