Ο Τσαβούσογλου απαντά στον Μητσοτάκη και προκαλεί ξανά: «Εμείς θα αποφασίσουμε πότε θα πάμε και πού»

Συνάντηση με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας είχε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου και δεν παρέλειψε για ακόμα μια φορά να επιτεθεί στην Ελλάδα.

Όταν ανοίγει η συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν την τουρκική διπλωματία, είναι δεδομένο πως η Ελλάδα κατέχει περίοπτη θέση στην ατζέντα. Στη συνάντηση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με τους εκπροσώπους του Τύπου δεν θα μπορούσε να μην υπάρξει ερώτηση και συζήτηση για τα ελληνοτουρκικά.
Στο τραπέζι έπεσε η τελευταία δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην επίσκεψή του στο Παρίσι για τη συνάντηση με τον Εμανουέλ Μακρόν, ότι «περιμένουμε όσους απειλούν ότι θα έρθουν μια νύχτα, να έρθουν στο φως της ημέρας». Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, απάντησε πως «εμείς θα αποφασίσουμε πότε και πού θα πάμε», εξαπολύοντας έτσι μια ακόμα ευθεία απειλή σε βάρος της Ελλάδας.

Turkish foreign minister dismisses Greek premier’s remarks on waiting to see Türkiye ‘in the light of day,’ saying, ‘We will decide when and where to go’
— ANADOLU AGENCY (@anadoluagency) September 14, 2022


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss