Ο υπαρκτός σουρεαλισμός του Γιώργου

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά στην περίπτωσή του!

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά στην περίπτωσή του. Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο άνθρωπος που μας έβαλε στα μνημόνια και διέλυσε τη χώρα βγήκε χθες και επιτέθηκε στη ΝΔ. Εκτόξευσε μάλιστα «βολές» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τους πανηγυρισμούς για την έξοδο από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας.
Για να μην τρελαθούμε σε αυτό τον τόπο. Ο τελευταίος άνθρωπος που έχει δικαίωμα να ομιλεί και να ασκεί κριτική για την έξοδο από τη μνημονιακή εποπτεία είναι ο Γιώργος. Όλοι οι άλλοι έχουν κάθε δικαίωμα να ασκούν όσο σκληρή κριτική θέλουν και στον πρωθυπουργό και στα μέλη της κυβέρνησης. Αλλά όχι και ο ΓΑΠ.

«Όχι μόνο δεν μπορεί να πανηγυρίζει η ΝΔ, αλλά ούτε και ο Ελληνικός λαός. Την ώρα που βρισκόμαστε μπροστά σε μεγάλες εθνικές και διεθνείς προκλήσεις, υπάρχει κίνδυνος οι μεγάλες θυσίες των Ελλήνων να χαθούν αν δεν αλλάξει ο πελατειακός και αναχρονιστικός τρόπος διαχείρισης του κράτους, των θεσμών, της οικονομίας και της εξουσίας. Για αυτό, αποτελεί εθνική επιταγή για αλλαγή παραδείγματος».
Ποιος; Ο Γιώργος, που έλεγε ότι οι Έλληνες είναι απατεώνες και τεμπέληδες.

Που μας διαβεβαίωνε ότι δεν θα μπούμε στο ΔΝΤ και μια εβδομάδα μετά μας έβαλε με τα μπούνια και μας πούλησε μέχρι το λαιμό. Ποιος ο Γιώργος; Που εγκατέλειψε την πρωθυπουργία στην πιο δύσκολη στιγμή για τον τόπο και πήγαινε στο εξωτερικό να κάνει διαλέξεις διακυβέρνησης επί πληρωμή. Ο άνθρωπος είναι ο ορισμός του υπαρκτού σουρεαλισμού, διότι σοσιαλιστής δεν υπήρξε ούτε στα όνειρά του.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss