O υπουργός Νότης Μηταράκης ζήτησε και κατάφερε να παίξει στην νέα σειρά μυστηρίου του ΑΝΤ1 – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο ΑΝΤ1 κυκλοφόρησε μια νέα σειρά μυστηρίου, η οποία έχει τίτλο Παγιδευμένοι και παίζεται κάθε Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22:00. Στο πρώτο επεισόδιο είχε μια guest εμφάνιση και ο Νότης Μηταράκης, Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.

“Η Χίος είναι πανέμορφο νησί” @ANT1TV#ant1tv #ant1 #pagidevmenoi pic.twitter.com/YU75A18Pg4
— Νότης Μηταράκης – Notis Mitarachi (@nmitarakis) September 19, 2022

Μέρος των σκηνών της σειράς γυρίζεται στο κτίριο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. Έτσι, πηγαίνοντας στο γραφείο του, ο υπουργός έπεσε πάνω στα γυρίσματα. Ζήτησε να μάθει περισσότερα για την σειρά από τους συντελεστές της και τους ξάφνιασε όταν τους ζήτησε να έχει μία μικρή συμμετοχή. Μάλιστα έθεσε και έναν όρο, να υπάρχει στη σκηνή του… αναφορά στην Χίο.
Η υπόθεση έχει ως εξής: Η δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού ενώνει τον δρόμο μιας δικηγόρου και ενός Εισαγγελέα. Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις με τα πρόσωπα που είναι γύρω τους. Αναζητώντας τον ένοχο και τα πραγματικά γεγονότα, όλοι παγιδεύονται μέσα στη δίνη μεγάλων μυστικών και έντονων συναισθημάτων. Κανείς δεν είναι αθώος, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Πόσα πρόσωπα μπορεί να έχει η αλήθεια και πόση οδύνη μπορεί να κρύβει μέσα της;
Η σκηνοθεσία είναι της Βίκυς Μανώλη, η απόδοση σεναρίου της Σωτηρίας Ψευτούδη και η εκτέλεση παραγωγής της PEDIO PRODUCTIONS. Πρωταγωνιστούν οι Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ, Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Αθηνά Ροδίτου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Πορφύρη, Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία Goodnight Mommy
20/09/2022

To πρώτο εντυπωσι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss