Ocean nails: Το νέο trend θέλει τα κύματα της θάλασσας στο μανικιούρ σου

Ο ήλιος και το καλοκαίρι μας ξυπνούν τα πιο όμορφα συναισθήματα. Το καλοκαίρι είναι η εποχή που κύρια έγνοια σου είναι πού θα πας διακοπές, σε ποια παραλία θα χαλαρώσεις και θα απολαύσεις το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, και πού θα βγεις το βράδυ με τις φίλες σου, χωρίς να σκέφτεσαι τις καθημερινές υποχρεώσεις!
Το μανικιούρ σου δίνει την απόλυτη αίσθηση περιποίησης και αυτό το καλοκαίρι θα αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη ή καλύτερα…το ίδιο το καλοκαίρι να σε εμπνεύσει!  Στο επόμενο ραντεβού με τη nail artist σου θα έχεις στο μυαλό σου τον ωκεανό και τα κύματα και θα δημιουργήσεις το απόλυτο nail art.

Manicure X Pedicure: 10 ιδέες για τα nail art του καλοκαιριού
Ο ωκεανός θα είναι η έμπνευση για το μανικιούρ των διακοπών σου
Το Ocean nail art είναι μεγάλη τάση αυτή τη σεζόν και σου έχω 10 προτάσεις για να τολμήσεις το απόλυτο summer mani. Άφησε τα νύχια σου να αναδείξουν τα όμορφα χρώματα του ωκεανού και το υπέροχο γαλάζιο να σου θυμίζει κάθε μέρα τη γαλήνη της θάλασσας.

Και αν δεν σου αρέσει το μπλε χρώμα, μπορείς να επιλέξεις ροζ, πράσινο, κίτρινο, που θα συμπληρωθούν με λεπτομέρειες όπως φοίνικες, ψάρια, φύκια, λάμψη, γλάροι, αστερίες, ιππόκαμποι… Ένα ή δύο γραμμικά σχέδια, διακοσμημένα με στρας, που μοιάζουν με λέπια ψαριού, μπορεί να σου αρέσουν επίσης.

@aminaoui Using @gelcare Jet Ski and French Alps + round brush ? #Gelcare #wavesnails #oceannails #nailtutorial #howtonailart #springnails #gelnailsathome #gelnailart #muslimwomensday #prettynails ♬ original sound – P

Άσε τη θάλασσα να… ορίσει το μανικιούρ σου
Λένε ότι η άγκυρα φέρνει ευτυχία, οπότε γιατί να μην προσθέσεις μια τέτοια τσαχπινιά φέτος στο μανικιούρ σου; 

Μπορείς να επιλέξεις επίσης το χρώμα της άμμου για το καλοκαιρινό σου mani!
[embedded content]
Όπως κατάλαβες ο ωκεανός μπορεί να σε εμπνεύσει και να αποτ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss