Όχι άλλο κάρβουνο (αποτοξίνωση)!

Ο κάθε influencer (ή παραγωγός περιεχομένου) που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να έχει οπωσδήποτε μια ανάρτηση για την καλή διατροφή. Να καταθέσει σε αυτή την άποψη του και να αφήσει το στίγμα του στο κοινό, στους ακόλουθους του, για το ποια είναι η διατροφική του πρόταση, Και φυσικά ΠΑΝΤΑ πρέπει να γίνεται αναφορά στην αποτοξίνωση.
Συνηθισμένη αναφορά, τα φρούτα και οι χυμοί που καθαρίζουν το σώμα μας από τα “κακά” συστατικά και ειδικότερα τις τοξίνες. Όμως η μπούρδα, με συγχωρείτε το παραμύθι ήθελα να πω, δεν έχει δράκο. Και δεν είναι πλέον παραμύθι αλλά μια new age επαναλαμβανόμενη βαρετή ψευτοθεωρία της αποτοξίνωσης που και δεν έχει βάση αλλά και ίχνος αλήθειας.
Στα σοβαρά τώρα
Για να πάρουμε τα πράγματα στα σοβαρά. Είμαστε επιρρεπείς όλοι να αναζητούμε λύσεις και επιλογές που να μας οδηγούν προς το καλύτερο ή την πιο καλή εκδοχή του εαυτού μας. Κανείς δεν θέλει το κακό του και σαφέστατα κανένας δεν επιθυμεί να δηλητηριαστεί ή να προκαλέσει βλάβη στον εαυτό του. Για αυτό και είμαστε δεκτικοί σε κάθε “θετικό” μήνυμα. Ένα από τα πιο συνηθισμένα είναι και αυτό της αυτοκάθαρσης.
Όμως να καθαρίσουμε από τι; Από τις κακές τοξίνες. Γενικά και αόριστα και χωρίς κάποια συγκεκριμένη αναφορά. Βέβαια το όλο θέμα βρωμάει από το “τοξίνες” γιατί αν δούμε τον ορισμό τους τότε αμέσως καταλαβαίνουμε το μέγεθος της αερολογίας.
Τι είναι οι τοξίνες
Αντιγράφω από το wikipedia. “Η τοξίνη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss