Όχι μόνο στις άκρες – Το σημείο που δεν πρέπει να ξεχνάς να απλώνεις λάδι μαλλιών

Το λάδι κάνει μεταξένια τα μαλλιά προστατεύοντάς τα και από τη θερμότητα. Μπορεί να έχει κι άλλη χρήση, όμως, πέρα από τις άκρες.

Όποιον hair expert κι αν ρωτήσεις θα σου πει πως το λαδάκι μαλλιών είναι απαραίτητο στη ρουτίνα περιποίησής σου. Κι αυτό, γιατί έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Κάνει την τρίχα να λάμπει και να έχει glossy εφέ, την προστατεύει από τη θερμότητα σε περίπτωση που χρησιμοποιείς εργαλεία hairstyling, ενώ χαρίζει και βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Το argan oil, μάλιστα, βοηθάει και στην τριχόπτωση.

Σίγουρα, ωστόσο, έχεις μάθει και συνηθίσει να χρησιμοποιείς το λαδάκι μαλλιών μόνο στις άκρες. Έτσι έχεις διαβάσει και ακούσει, ίσως αυτό να σου έχει πει και ο δικός σου κομμωτής. Δεν είναι απόλυτα σωστό αυτό, όμως! Λαδάκι πρέπει να χρησιμοποιείς και στο τριχωτό της κεφαλής.
5 tips για να χρησιμοποιήσεις σωστά το λαδάκι μαλλιών (+5 λαδάκια για να διαλέξεις)
Το λάδι μαλλιών μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής
Οι ειδικοί συνιστούν να απλώνεις μερικές σταγόνες ελαίου μαλλιών και στο τριχωτό της κεφαλής και με τα δάχτυλά σου να κάνεις μασάζ. Το μασάζ αυτό βοηθά στην τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, η οποία μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη των μαλλιών. Βοηθά, επίσης, στη δική σου χαλάρωση.

Το σημαντικό, ωστόσο, για να δεις αποτέλεσμα είναι να χρησιμοποιήσεις το λαδάκι σωστά στο τριχωτό της κεφαλής. Τι σημαίνει σωστά; Θα πρέπει να είσαι φρεσκολουσμένη ώστε το κεφάλι σου να είναι καθαρό και τα θρεπτικά συστατικά του ελαίου να μπορούν να απορροφηθούν καλά. Μόνο τότε θα επωφεληθείς πραγματικά από αυτό το hair treatme …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss