Οδηγός αγοράς: 10 διαχρονικά σχέδια σε μαύρα σανδάλια που θα φοράς κάθε καλοκαίρι

Γιατί σαν τα μαύρα flat πέδιλα σου δεν έχει!

Τάσεις περνάνε και έρχονται, το στυλ μας αλλάζει, εμπλουτίζεται και εξελίσσεται (προς το καλύτερο φυσικά), αλλά υπάρχουν και κάποιες σταθερές για όλες μας, ακόμη και όταν πρόκειται για το ντύσιμο μας. Η μόδα τις τελευταίες σεζόν έχει βρει το πραγματικό της νόημα και προσανατολίζεται στην ποιότητα και τη μοναδικότητα των προϊόντων, προτρέποντας τους καταναλωτές να επενδύουν σε items διαχρονικά, που θα μπορούν να φοράνε για πολλά χρόνια ακόμη.

Αν, λοιπόν, εφαρμόσουμε αυτή ακριβώς τη λογική στα καλοκαιρινά παπούτσια της σεζόν, θα δούμε ότι το απόλυτο staple είναι τα μαύρα flat σανδάλια μας. Είναι το πιο εύκολο και versatile ζευγάρι, που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στη ντουλάπα σου. Αν και δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχεις ήδη τουλάχιστον ένα ζευγάρι μαύρα σανδάλια στη συλλογή σου. Ο μόνος λόγος που ίσως κάποια δεν έχει κάνει ακόμη αυτή την αγορά επένδυση είναι το γνωστό κλισέ ότι το μαύρο δεν ταιριάζει στα καλοκαιρινά μας looks.

Το μαύρο, λοιπόν, όχι απλώς μπορεί να ενταχθεί στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα αλλά είναι και ένα χρώμα star, αν με ρωτάς, αφού δεν προσωπικά δεν υπάρχει καλοκαίρι που να μην φοράω φανατικά μαύρο. Ειδικά, όταν πρόκειται για παπούτσια. Τα μαύρα flat σανδάλια είναι για μένα το πιο αγαπημένο μου ζευγάρι γιατί ταιριάζει με τα πάντα και δίνει μία urban luxury νότα σε κάθε σύνολο, όσο πολύχρωμο και αν είναι.
Τα σχέδια που μπορείς να βρεις φέτος στην αγορά είναι πραγματικά πάρα πολλά και για όλα τα γούστα. …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss