Office 2021 vs Microsoft 365, πώς να επιλέξετε; Αποκτήστε μια άδεια Office 2021 με 13.32€ στο Godeal24!

Το Office 2021 και το Microsoft 365 μοιάζουν πολύ ως προς τις βασικές λειτουργίες και έχουν επίσης ένα παρόμοιο περιβάλλον εργασίας.

Όταν χρησιμοποιούνται, η εμπειρία που προσφέρουν στους χρήστες μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι εξαιρετικά συνεπής. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες διαφορές στο τι κάθε πρόταση προσφέρει στον τελικό χρήστη.
Το Office 2021 τείνει περισσότερο στις παραδοσιακές ανάγκες γραφείου, γεγονός που βοηθά τους χρήστες να αισθάνονται μια πιο παραδοσιακή εμπειρία γραφείου. Το Microsoft 365, με μεγάλο αριθμό μοναδικών λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης, είναι πιο φιλικό προς τους χρήστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα προηγμένα χαρακτηριστικά του Office. Όσον αφορά τον τρόπο αγοράς, το Office 2021 υιοθετεί μια μέθοδο εφάπαξ πληρωμής, η οποία υποστηρίζει τη χρήση εκτός σύνδεσης και τη μόνιμη ενεργοποίηση ενώ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε σενάριο. Από την άλλη πλευρά, το Microsoft 365 χρησιμοποιεί ένα σύστημα συνδρομής την οποία θα πρέπει να πληρώνετε σε μηνιαία ή ετήσια βάση ενώ μόλις αυτή διακοπεί, ορισμένες λειτουργίες δεν θα είναι διαθέσιμες.
Ως εκ τούτου, εάν έχετε καλύτερη κατανόηση των λειτουργιών του Office και θέλετε να το χρησιμοποιείτε σε σταθερό υπολογιστή τον περισσότερο χρόνο, ειδικά για χρήστες που εξαρτώνται λιγότερο από την αποθήκευση στο cloud και έχουν πιο ευαίσθητες ανάγκες αποθήκευσης δεδομένων, η εφάπαξ αγορά του Office 2021 σας ταιριάζει περισσότερ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss