Οι αδιανόητες εκφράσεις και το μίσος του Matthew Perry για τον Keanu Reeves – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Είχαμε την συγκλονιστική εξομολόγηση, πριν λίγο καιρό, του Matthew Perry για την περιπέτεια της υγείας του και το πόσο κοντά έφτασε στον θάνατο, ωστόσο τώρα μας απασχολεί για κάτι πολύ άσχημο.

O ηθοποιός στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing» (Φίλοι, Εραστές και το Μεγάλο Φρικτό Πράγμα) αποκάλυψε την αντιπάθεια του για τον Keanu Reeves με έναν περίεργο και ιδιαίτερα κακό τρόπο.
Οι δυο τους ήταν φίλοι με τον αδικοχαμένο River Phoenix (πέθανε το 1993 από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε ηλικία μόλις 23 ετών), αλλά όχι μεταξύ τους. Στο βιβλίο του ο Perry γράφει για τον Phoenix: «Ήταν ένας όμορφος άντρας μέσα και έξω, και πολύ όμορφος για αυτόν τον κόσμο, όπως αποδείχθηκε. Φαίνεται πως τα πραγματικά ταλαντούχα παιδιά είναι αυτά που φεύγουν πάντα».
Εκεί λοιπόν άρχισε να βγαίνει και ένα μίσος για τον Reeves: «Γιατί πεθαίνουν αντισυμβατικοί άνθρωποι γεμάτοι πρωτότυπες ιδέες όπως ο River Phoenix και ο Heath Ledger, αλλά ο Keanu Reeves εξακολουθεί να περπατά ανάμεσά μας;».
Όταν πέθανε και ο Chris Farley του Saturday Night Live – επίσης από ναρκωτικά – έγραψε στο βιβλίο του: «Άνοιξα μια τρύπα με τη γροθιά μου στον τοίχο του καμαρινιού της Τζένιφερ Άνιστον όταν το έμαθα. Ο Keanu Reeves περπατάει ανάμεσά μας».
Στο ίδιο βιβλίο ο Μάθιου Πέρι μίλησε εκτενώς και για το πρόβλημα εθισμού που αντιμετώπιζε επί χρόνια.
UPDATE: O Matthew Perry απολογήθηκε για τις εντελώς άστοχες εκφράσεις λέγοντας: “Είμαι βασικά μεγάλος fan του Keanu. Έπρεπε να διαλέξω ένα τυχαίο όνομα στις συγκεκριμένες εκφράσεις, μεγάλο λάθος μου. Απολογούμε. Θα έπρεπε να βάλω το δικό μου όνομα στην θέση αυτή.”

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία Matriarch
26/10/2022

Δεν… κρατιόμαστε για την ταινία The Menu
26/10/2022

Η ταινία The Guest αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη και είναι ένα “διαμαντάκι”
26/10/2022

Όταν ο Θανάσης Βέγγος έκανε διαφημιστικό για μακαρονάδες που δεν πέτυχε ποτέ και τον έστειλε νοσοκομείο
26/10/2022

Οι αδ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss