Οι άγνωστες ιστορίες και η αλήθεια για τον υπέροχο Willem Dafoe – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

O Willem Dafoe είναι αν μη τι άλλο από τους πολύ καλούς ηθοποιούς που εργάζονται αυτή τη στιγμή και γενικότερα έχει καταφέρει να προσφέρει εξαιρετικές ταινίες. Παρακάτω θα δείτε από το in.gr μερικές σημαντικές πληροφορίες και ιστορίες.

Ο σεναριογράφος-σκηνοθέτης Paul Schrader, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Dafoe σε πολλά έργα, δήλωσε στο Esquire ότι θεωρεί τον Dafoe «χαμαιλέοντα ηθοποιό» και «ατρόμητο». Ο Wes Anderson, ο οποίος έχει επιλέξει τον Dafoe σε πολλά έργα, επίσης, δήλωσε για τον σταρ: «Πάντα μου άρεσε να δουλεύω με τον Willem, επειδή έχει όλα τα εργαλεία και τις δεξιότητες και την εμπειρία και τη σαφήνεια και την αυτοπεποίθηση που θα μπορούσες να ζητήσεις. Αλλά είναι επίσης έτοιμος για τα πάντα».
Αποκάλεσε επίσης τον Dafoe «έναν από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς όλων των εποχών». Είτε πρόκειται για έναν υποψήφιο για Όσκαρ ρόλο σε μια ταινία όπως το Platoon ή το Shadow of the Vampire, ίτε για έναν υποψήφιο για Razzie ρόλο σε μια ταινία όπως το Speed 2: Cruise Control, ξέρεις ότι ο Dafoe θα τα δώσει όλα και θα ριχτεί στην ερμηνεία.
• Το πραγματικό του όνομα δεν είναι Willem
Οι περισσότεροι άνθρωποι πιθανότατα απλά υποθέτουν ότι είναι William. Λοιπόν, εδώ υπάρχει μια μικρή, διασκεδαστική ιστορία. Το πραγματικό μικρό όνομα του τύπου είναι William, και Willem είναι απλά ένα παρατσούκλι.
Ο Dafoe εμφανίστηκε στο «The Late Show with Stephen Colbert» και εξήγησε γιατί χρησιμοποιεί την περίεργη μετατροπή του μικρού του ονόματος. Όπως εξήγησε στον Colbert μεγάλωσε σε μια πολυμελή οικογένεια. «Τον πατέρα μου τον λένε William επίσης» είπε. «Τον αγαπώ τον τύπο, αλλά δεν ήθελα να είμαι ο William Jr. Ήθελα τη δική …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss