Οι αποστολές της Xiaomi ξεπέρασαν ήδη τα 100 εκατομμύρια smartphones για το 2018

Πριν αρκετούς μήνες, η Xiaomi ανακοίνωσε ότι σκόπευε μέχρι το τέλος της χρονιάς να φτάσει τις 100 εκατομμύρια αποστολές smartphones, και σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, Lei Jun στις 26 Οκτωβρίου ο στόχος επετεύχθη.

Τα νέα, ότι η Xiaomi κατάφερε να πετύχει το στόχο της δύο μήνες πριν την προθεσμία που είχε θέσει έγιναν γνωστά από τον ίδιο τον CEO της Xiaomi μέσω του επίσημου λογαριασμού της εταιρείας στο κοινωνικό δίκτυο Sina Weibo.

Η είδηση αναμένεται να δώσει ώθηση στην εμπιστοσύνη των επενδυτών, καθώς η Xiaomi, από τότε που κατάφερε να συγκεντρώσει $4,72 δισεκατομμύρια κατά την αρχική δημόσια προσφορά της στο χρηματιστήριο του Χόνγκ Κόνγκ με την μετοχή της να φτάνει σε αξία τα ΗΚ$17 τον περασμένο Ιούνιο είδε τη μετοχή της να υποχωρεί κατά σχεδόν 30%, κλείνοντας την περασμένη Παρασκευή στα ΗΚ$12,28.

Η εταιρεία πάντως που σε πωλήσεις στην Κίνα βρίσκεται πίσω από τις Huawei και Oppo ανέφερε καλύτερα αποτελέσματα στις αποστολές της για φέτος σε σχέση με περασμένες χρονιές, αφού μέσα στους πρώτους δέκα μήνες πέρυσι είχε φτάσει τις 70 εκατομμύρια αποστολές. Φέτος, «έπιασε» τις 100 εκατομμύρια αποστολές σε λιγότερους από δέκα μήνες και αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία θα ξεπεράσει κατά πολύ τα 90 εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα που πούλησε πέρυσι όλη τη χρονιά. Ο CEO της Xiaomi, Lei Jun έκανε γνωστή την επίδοση της Xiaomi μία μέρα αφότου η εταιρεία ανακοίνωσε το νέο Mi Mix 3, που χάρη στο «slider» επιδεικνύει 93,4% screen-to-body ratio.

Στα νούμερα που έκανε γνωστά η Xiaomi έπαιξε ρόλο το άνοιγμα της και σε άλλες αγορές όπως η Ευρωπαϊκή. Σε σχέση πάντως με τη Huawei, η Xiaomi έχει ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά της αφού οι αποστολές της πρώτης έφτασαν τα 100 εκατομμύρια τον περασμένο Ιούλιο και έχει βάλει στόχο φέτος να ξεπεράσει τις 200 εκατομμύρια αποστολές.

ZDNet

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss