Oι διοργανωτές των Gay Games θα είναι οι χορηγοί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λεσβιών και Ομοφυλοφίλων

 Oι διοργανωτές των Αγώνων Ομοφυλοφίλων (Gay Games) του Χονγκ Κονγκ θα είναι οι χορηγοί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λεσβιών και Ομοφυλοφίλων, το οποίο θα πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβριο.

Το Φεστιβάλ εστιάζει σε ιστορίες με χαρακτήρες ατόμων από την κοινότητα LGBT (λεσβίες, γκέι, αμφιφυλόφιλοι και διεμφυλικούς) και έχει την υποστήριξη των διοργανωτών των επόμενων Gay Games, μίας διεθνούς αθλητικής διοργάνωσης στην οποία λαμβάνουν μέρος άτομα της κοινότητας. 
Το Χονγκ Κονγκ θα φιλοξενήσει τα 11α Gay Games, με τους αμέσως προηγούμενους να έχουν λάβει χώρα το 2018 στο Παρίσι. 
Η αυλαία των φετινών Gay Games, επρόκειτο να ανοίξει τον προσεχή Νοέμβριο και θα ήταν η πρώτη που θα φιλοξενούνταν στην Ασία, όμως αναβλήθηκε για έναν χρόνο εξαιτίας των περιορισμών που υπήρξαν  λόγω Covid-19. 
Κατόπιν αυτών οι αγώνες επαναπρογραμματίστηκαν το διάστημα 3-11 Νοεμβρίου του 2023. 

Ένα από τα φιλμ που θα προβληθούν στο φεστιβάλ είναι ένα ντοκιμαντέρ από την Καμπότζη, με τίτλο  Lotus Sports Club, το οποίο μεταφέρει την ιστορία ενός ανήλικου τρανς αγοριού και του προπονητή του στο ποδόσφαιρο, με τη θεματολογία να καλύπτει θέματα όπως η αστεγία, τα δικαιώματα των LGBT  και τη στήριξη της οικογένειας.
Μία άλλη ταινία με τίτλο “The Swimmer”, εστιάζει στην ιστορία του Ισραηλινού κολυμβητή, ο οποίος συνάπτει μία ρομαντική μυστική σχέση, κόντρα στους κανόνες του εθνικού προγράμματος. 
Η τελευταία ανακοίνωση αφορά στην ταινία “In From the Side”, η οποία πραγματεύεται την ιστορία δύο παικτών ράγκμπι, οι οποίοι αγωνίζονται σε ομάδα του Νότιου Λονδίνου. Οι δυο αθλητές συνάπτουν ερωτικό δεσμό, κάτι που επηρεάζει τη σχέση τους με την υπόλοιπη ομάδα.

[embedded content]


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss