Οι δυο ταινίες του 2022 που μπήκαν στις καλύτερες όλων των εποχών για το IMDB – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Τo IMDB είναι σίγουρα με διαφορά το μεγαλύτερο κινηματογραφικό site, με την μεγαλύτερη (και ίσως όχι πάντα τόσο έγκυρη) συχνότητα βαθμολόγησης των επισκεπτών από οποιοδήποτε άλλο ιστότοπο και έτσι προκύπτουν οι καλύτερες ταινίες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε στην σχετική λίστα ποιες είναι οι δυο ταινίες του 2022, οι οποίες ήδη ανήκουν στις 250 καλύτερες όλες των εποχών του δημοφιλούς site και τη μια σίγουρα την περιμέναμε, ενώ την άλλη όχι τόσο.
83. Top Gun: Maverick – 8,3
H υπόθεση για την ταινία είναι η εξής: “Ύστερα απο περισσότερα απο τριάντα χρόνια υπηρεσίας στη θέση του πιλότου, ο Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, ζώντας στο όριο ως πιλότος-δοκιμαστής και αποφεύγοντας την προαγωγή που θα τον καθηλώσει στο έδαφος. Όταν αρχίζει να εκπαιδεύει μια ομάδα Top Gun αποφοίτων για μια ειδική αποστολή που δεν έχει ξαναδεί κανείς πιλότος, ο Maverick θα συναντήσει τον Υποσμηναγό Bradley Bradshaw (Miles Teller), τον γιό του αδικοχαμένου φίλου του Goose. Αντιμέτωπος με ενα αβέβαιο μέλλον και τα φαντάσματα του παρελθόντος του, ο Maverick θα βρεθεί απέναντι στους μεγαλύτερους φόβους του και μια αποστολή που θα απαιτήσει την απόλυτη θυσία.”
Πέρα από τους Tom Cruise, Miles Teller, παίζουν οι Ed Harris, Jon Hamm, Jennifer Connely, Glen Powell και ο Val Kilmer. Ο σκηνοθέτης του Oblivion, Joseph Kosinski είναι πίσω από τις κάμερες και δυστυχώς θα αντικαταστήσει τον αδικοχαμένο Tony Scott του πρωτότυπου, ενώ παραγωγοί είναι οι Jerry Bruckheimer και η εταιρία Skydance των David Ellison και Tom Cruise. Το score θα το κάνει ο Hans Zimmer και ο Harold Faltermeyer που είχε κάνει το original.
[embedded content]
245. Everything Everywhere All at Once – 8
Σε μια μίξη δράσης, κωμωδίας και όχι μόνο, η ταινία εστιάζει σε μια ηλικιωμένη Κινέζα, η οποία παρασύρεται σε μια τρελή περιπέτεια, όπου μόνη της μπορεί να σώσει τον κόσμο εξερευνώντας άλλα σύμπαντα που συνδέονται με τις ζωές που θα μπορούσε να έχει ζήσει.
H σκηνοθεσία είναι των Daniel Kwan, Daniel Scheinert (Swiss Army Man), ενώ πρωταγωνιστούν οι Michelle Yeoh, Stephanie Hsu, Jonathan Ke Q …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss