Οι Έλληνες πρωταθλητές στο σεξ σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Sun»

Η βρετανική «The Sun» συνέταξε σε πρόσφατο δημοσίευμα της τον παγκόσμιο ερωτικό χάρτη με τους Έλληνες εραστές να κατέχουν τα πρωτεία στο σεξ.

Πιο συγκεκριμένα, η αρθρογράφος Γιασμίν Χαρίσα, η οποία συνέταξε τον χάρτη, βάσει παλαιότερων ερευνών, παρουσιάζει τα δυνατά σημεία κάθε έθνους, σημειώνοντας μάλιστα πως «οι Έλληνες άνδρες βρέθηκαν πρόσφατα να είναι οι καλύτεροι στο κρεβάτι, με ενισχυμένη απόδοση λόγω της υγιούς μεσογειακής διατροφής τους με ψητό ψάρι, ελαιόλαδο και φέτα».

πόδια ζευγαριού στο κρεβάτι με λευκό πάπλωμα
© unsplash

Δείτε αναλυτικά τον παγκόσμιο ερωτικό χάρτη της Χαρίσα:

 • Ιταλία – Στοματικό Σεξ

Πάνω από το 80% των Ιταλών απολαμβάνουν στοματικό σεξ, σύμφωνα με έρευνα που έγινε το 2019. Το ¼ των ζευγαριών στην Ιταλία παρακολουθεί πορνό μαζί και το 24% χρησιμοποιεί τρόφιμα ή αντικείμενα για διέγερση. Επίσης, σχεδόν τα μισά ζευγάρια κάνουν σεξ δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

 • Ιαπωνία – Σεξουαλική ξηρασία

Σύμφωνα με έρευνα της Durex, μόνο το 345 των κατοίκων της Ιαπωνίας κάνει σεξ εβδομαδιαίως, γεγονός που κάνει τους Ιάπωνες τους πιο ανικανοποίητους σεξουαλικά παγκοσμίως. Μάλιστα, οι πολλές ώρες εργασίας οδηγούν σε έλλειψη φυσικής επαφής μεταξύ των συζύγων.

 • Βέλγιο – Στάση «Cow-Girl»

Η στάση καουμπόισσας (cow-girl), όπου η γυναίκα βρίσκεται πάνω από τον άνδρα και τον κοιτάζει, είναι η πιο δημοφιλής στάση για σεξ στο Βέλγιο, σύμφωνα με έρευνα της ιατρικής ιστοσελίδας «Dr. Ed».

 • Γαλλία – «Ένα στα γρήγορα»

Οι Γάλλοι προτιμούν το γρήγορο σεξ, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα. Λίγο περισσότεροι από τους μισούς άνδρες είναι σε θέση να παρατείνουν την επαφή καθυστερώντας την εκσπερμάτωση και μόλις το 6% «κρατάει» έως και 13 λεπτά. Οι Γάλλοι προτιμούν «ένα στα γρήγορα», ενώ οι Νορβηγοί έχουν τους περισσότερους οργασμούς

 • Νορβηγία – Περισσότεροι οργασμοί

Η Νορβηγία μπορεί να είναι συνηθισμένη στις χαμηλές θερμοκρασίες, παρόλα αυτά φαίνεται πως είναι η παγκόσμια πρωτεύουσα του οργασμού, σύμφωνα με την εταιρεία σεξουαλικών παιχνιδιών Lelo, καθώς το 35% του πληθυσμού δηλώνει πως βιώνει οργασμούς σε καθημερινή βάση.

 • Ελλάδα – Πρωταθλητές

Στην Ελλάδα, το 87% των ενηλίκων κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, σύμφωνα με την «Durex», ποσοστό μεγαλύτερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Οι Έλληνες ήταν στην κορυφή της έρευνας που εξέτασε τις σεξουαλικές συνήθειες 30.000 ατόμων από 26 εθνικότητες.

 • Μεγάλη Βρετανία – Φετίχ με τα πόδια

Η Μεγάλη Βρετανική Έρευνα για το Σεξ αποκάλυψε πως 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ένα φετίχ με τα πόδια, με το Μάντσεστερ να είναι η πρώτη πόλη που λατρεύει το πιπίλισμα των δακτύλων. Επιπλέον, είναι παγκόσμιοι ηγέτες στα προκαταρκτικά.

 • Πολωνία – Spooning

Το spooning, όπου οι σύντροφοι βρίσκονται στο πλάι, με τον άνδρα πίσω από τη γυναίκα, είναι η αγαπημένη στάση για τους Πολωνούς. Ο συνδυασμός τρυφερότητας και ερωτισμού φαίνεται πως τους εξιτάρει ιδιαίτερα.

 • Κίνα – Λιγότεροι οργασμοί

Οι Κινέζοι έχει διαπιστωθεί πως κατέχουν την τελευταία θέση στη λίστα με τους οργασμούς, καθώς σύμφωνα με έρευνα της «Durex», στη χώρα καταγράφονται οι λιγότεροι οργασμοί με περίπου το 76% των ανθρώπων να μην μπορεί να φτάσει στην κορύφωση κάθε φορά που κάνει σεξ.

 • ΗΠΑ – «Ναι» στο τρίο

Οι ΗΠΑ είναι το μέρος που πρέπει να πάνε όσοι θέλουν ένα τρίο. Σύμφωνα με την εφαρμογή γνωριμιών «2somer», η Νέα Υόρκη έχει τη μεγαλύτερη όρεξη για σεξουαλική επαφή τριών ατόμων, ακολουθούμενη από το Λος Άντζελες και το Σικάγο. Επιπλέον, ένας στους εννέα Αμερικανούς έχει πολυγαμική σχέση, πρόκειται για σεξουαλικές σχέσεις με περισσότερα από ένα άτομα με τη συγκατάθεση όλων των εμπλεκομένων, ενώ ένας στους έξι Αμερικανούς θα ήθελε να δοκιμάσει να κάνει τρίο, σύμφωνα με το ακαδημαϊκό περιοδικό «Frontiers in Psychology». Τέλος, το 46% των Αμερικανών προτιμά ένα καλό βράδυ από το σεξ, ενώ το 34% των ανδρών προτιμούν έναν καλό ύπνο.

 • Ρουμανία – Φόβος για Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ)

Γύρω στο 40% των Ρουμάνων πιστεύουν ότι τα ΣΜΝ μπορούν να μεταδοθούν από άτομο σε άτομο εάν χρησιμοποιούν δημόσια τουαλέτα, σύμφωνα με την «Global Sex Survey».

 • Αυστρία – Περισσότεροι ερωτικοί σύντροφοι

Έρευνες έχουν διαπιστώσει πως οι άνδρες στην Αυστρία έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό σεξουαλικών συντρόφων παγκοσμίως καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους, που είναι κατά μέσο όσο 29,3, όπως αναφέρει μελέτη του «Condoms.uk».

 • Γερμανία – Γυμνισμός

Το 1/3 των Γερμανών λατρεύει τον γυμνισμό στην παραλία, ενώ παράλληλα, το έθνος έχει τα περισσότερα swinging clubs από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Η μυρωδιά της μασχάλης επίσης εξιτάρει το 23% των Γερμανών, σύμφωνα με το «The Penguin Atlas».

 • Νέα Ζηλανδία – Οι γυναίκες κυρίαρχες

Οι παθιασμένες γυναίκες στη Νέα Ζηλανδία απολαμβάνουν ένα πλούσιο και ποικίλο σεξ, με μέσο όρο 20,4 σεξουαλικών συντρόφων κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Αυτός είναι ο υψηλότερος αριθμός για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με το «Condoms.uk».

 • Ταϊλάνδη – Άπιστοι

Πάνω από το ήμισυ του πληθυσμού της Ταϊλάνδης παραδέχεται ότι είναι άπιστο, σύμφωνα με τη «Durex». Το να έχεις ερωμένη είναι μέρος της ταϊλανδέζικης κουλτούρας εδώ και αιώνες και υπάρχει μια σύγχρονη τάση, όπου άνδρες και γυναίκες φέρνουν μαζί τους φίλους σε συναντήσεις (όχι πάντα για σεξ).

 • Βραζιλία – Αντοχή

Οι Βραζιλιάνοι, οι οποίοι κατά μέσο όρο αντέχουν 30 λεπτά σεξουαλικής πράξης, παίρνουν το χρυσό μετάλλιο στη σεξουαλική αντοχή. Ωστόσο, το 44% των γυναικών στη Βραζιλία παραδέχεται ότι προσποιείται οργασμούς, σύμφωνα με το «The Penguin Atlas Of Human Sexual Behavior».

 • Ρωσία – Ημέρα Σύλληψης

Η ρωσική κυβέρνηση κήρυξε την 12η Σεπτεμβρίου «Ημέρα Σύλληψης», ενθαρρύνοντας τα ζευγάρια να μείνουν στο σπίτι και να… αναπαραχθούν. Τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί εννέα μήνες μετά, ανταμείβονται με έπαθλα.

 • Ινδία – «Όχι» στα προφυλακτικά

Μια έρευνα της «Durex» διαπίστωσε πως το 95% των Ινδών δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικά, οδηγώντας σε μια συνομιλία στο Twitter με το hashtag #HateCondoms, όπου ρωτάει γιατί. Οι ερωτηθέντες απάντησαν πως μειώνει την οικειότητα και υπάρχει «έλλειψη συναισθήματος».

 • Κένυα – Πιστοί

Σύμφωνα με την παγκόσμια έκθεση γονέων «State Of The World’s Fathers», οι άνδρες στην Αφρική είναι πιο πιθανό να αποκτήσουν παιδιά με δύο ή περισσότερες γυναίκες, σε σύγκριση με τον υπόλοιπο κόσμο. Αλλά οι Κενυάτες άνδρες ήταν στην κορυφή με τους πιο πιστούς της ηπείρου.

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss