Οι εναλλακτικές του Λουτσέσκου για το κέντρο της άμυνας χωρίς τον Κουλιεράκη

ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Κάργας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ INTIME

Ένας από τους Νέσμπεργκ και Κάργα θα επιλεγεί από τον Ραζβάν Λουτσέσκου προκειμένου να καλυφθεί μια ενδεχόμενη απουσία του Κουλιεράκη από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Οι ενοχλήσεις του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη είναι αναπόφευκτο ν’ αναπροσαρμόζουν τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (2/10, 21:30 Novasports Prime, LIVE από το SPORT24).

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του θα κρίνουν αν ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, που δεν έχει χάσει λεπτό από τα φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος, θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Κυριακής.

Έτσι και αλλιώς, οι εναλλακτικές για το Ρουμάνο τεχνικό είναι συγκεκριμένες. Ο Ιβάν Νέσμπεργκ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Δικεφάλου, είναι η μία από αυτές.

Η άλλη είναι, φυσικά, ο Γιάννης Κάργας. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν “πληρώσει” τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι και περιμένει να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα με τον Δικέφαλο.

Το θέμα είναι ποιον από τους δυο θα προτιμήσει ο προπονητής του Δικεφάλου για παρτενέρ του Ίνγκι Ίνγκασον στο κέντρο της άμυνας. Σαφώς και ο Νέσμπεργκ, που ήρθε στην Ελλάδα με πλήρη αγωνιστικό ρυθμό αλλά πήγε πίσω με την θλάση που τον ταλαιπώρησε, βρίσκεται ακόμη σε στάδιο προσαρμογής.

Από την άλλη όμως το γεγονός ότι είναι αριστερόποδαρος τού δίνει ένα προβάδισμα έναντι του Κάργα προκειμένου ν’ αποτελέσει αυτός με τον Ίνγκασον το δίδυμο των στόπερ.

Οι αποφάσεις του Λουτσέσκου θα αποτυπωθούν στις δοκιμές που λογικά θα αρχίσουν από την προπόνηση της Πέμπτης, η οποία είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss