Οι καλές και οι κακές στιγμές της Αφροδίτης στο Ζυγό

Μπορεί μεν να φημίζεται για τους καλούς της τρόπους και να προβάρει για ώρες το γλυκό χαμόγελό της, ωστόσο το savoir vivre δεν της απαγορεύει να γίνει μια εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή κι εσύ να ψάχνεις σε ποιο κεφάλαιο τα γράφει αυτά ο Χρήστος Ζαμπούνης.Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Ζυγό από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 23 Οκτωβρίου και σε αυτό το διάστημα θα προλάβει να… κουτουπωθεί με όλα σχεδόν τα αγόρια του ζωδιακού. Με το “σεις και με το σας”, πάντα…

Κατ’ αρχάς με το που θα μπει ο Οκτώβριος, φοράει τη συνολάρα της και πιάνει στασίδι στα μπουζούκια, τραγουδώντας “του αγοριού απέναντι πείτε του πως το θέλω”. Αυτό το αγόρι το πρώτο, είναι ο Δίας στον Κριό και μαζί θα ξεχυθούν στο κυνήγι των απολαύσεων, με τις τύχες τις καλές παραμάσχαλα. Από κοντά κι εσύ για να μη χάσεις το πάρτι κι αν είναι να κάνεις τη ζωή σου… ας πάει και το παλιάμπελο!
Τα δυο τους θα ξαναβρεθούν στις 19, όταν η Αφροδίτη θα βγάλει το alter ego της, το αστρικό, έλα όμως που και στις δύο περιπτώσεις της την έχει στημένη ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω… Πάνω λοιπόν στην τρελή χαρά, σκάει μια μαύρη Ford, μοντέλο του ’22 αυτή τη φορά και… “αχ τι κακό, αχ το κακό, έχασα κάτι που το είχα φυλαχτό”. Χαμαιτυπείο οσμίζομαι αλλά μπορεί να σου λάχει και κάτι πένθιμο για να έχεις να πορεύεσαι. Αστρικός ο mister Dark την 1η του μηνός, τροπικός στις 20 αλλά τα τετράγωνα, τετράγωνα.
Στ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss