Οι καλές και οι κακές στιγμές της Αφροδίτης στον Λέοντα

Η Αφροδίτη κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στο Λέοντα στις 11 Αυγούστου και για εικοσιπέντε ημέρες -τόσο θα κρατήσει η παράσταση- θα δώσει τις δικές της κατευθύνσεις στα ερωτικά αλλά και στα οικονομικά σου.

Κι αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, το ότι ο πρώτος που συναντά στο διάβα της είναι ο Δίας, σου δίνει κάθε λόγο να αισιοδοξείς για το μέλλον. Στις 12, γίνεται το τετράγωνο της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Δία και στις 18 το τρίγωνο των δύο πλανητών, με τη διασκέδαση και την καλοπέραση να είναι σε κάθε περίπτωση το «ατού» σου, χώρια η τύχη που μπορεί να συνοδέψει τις προσπάθειές σου. Στις 12 μάλιστα, η Αφροδίτη κάνει κι ένα τετράγωνο με τον αστρικό Άρη, μια όψη που θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην απελευθέρωση των επιθυμιών σου και… ότι ήθελε προκύψει!
Ακολουθεί στις 22, η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας, που δίνει έναν ακόμη πιο κοσμοπολίτικο χαρακτήρα στη ζωή σου, με τις δημόσιες σχέσεις σου να είναι… παντός καιρού, αξιοποιήσιμες δηλαδή με διάφορους τρόπους!
Αντίθετα, το τρίγωνό της με το Χείρωνα, στις 24, σε παραπέμπει σε πιο «κλειστές» καταστάσεις κι αν παρ’ ελπίδα το παρόν σου δεν σε ικανοποιεί, υπάρχουν και οι αναμνήσεις με τις οποίες εξακολουθείς να είσαι ερωτευμένος/η! Όσο για τα λεφτά,
Στις 27, ωστόσο, τα πράγματα αλλάζουν και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να αμφισβητήσει έμπρακτα τη σιγουριά σου για κάποιες καταστάσεις. Εδώ έχουν προτεραιότητα τα ξαφνικά κι απρόβλεπτα, έστω κι αν συμβούν για μια και μοναδική φορά. Πειράματα δεκτά…
Στο «καπ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss