Οι καλύτερες παραλίες για τις βουτιές του Σεπτεμβρίου στην Αττική

Newsroom
23/09/2022 13:01

Όπου και εάν βρίσκονται, ωστόσο, σίγουρα είναι μία ιδανική επιλογή για εμάς που βρισκόμαστε στην Αττική, παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ. Ο λόγος για τις πιο όμορφες παραλίες της Αττικής, που βρίσκονται μία «ανάσα» μακριά μας και περιμένουν να τις ανακαλύψουμε.
Μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές να τελείωσαν για τους περισσότερους από εμάς, αυτό δεν σημαίνει όμως πως οι ηλιόλουστες ημέρες του Σεπτεμβρίου, δεν μας δίνουν ένα πολύ καλό κίνητρο, να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και να απολαύσουμε τη θάλασσα – ειδικά, μάλιστα, όταν μπορούμε να την προσεγγίσουμε εύκολα και γρήγορα.
Ιδού, λοιπόν, μερικές από τις καλύτερες παραλίες της Αττικής, που μπορούμε να απολαύσουμε και τον Σεπτέμβριο, επιμηκύνοντας το καλοκαίρι μας και περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στο νερό!
Μικρό Καβούρι
Αν δεν έχουμε τον χρόνο ή την υπομονή να κάνουμε ένα πιο μακρινό ταξίδι για να κολυμπήσουμε, το Μικρό Καβούρι, σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα (λιγότερο από 20 χλμ) είναι η κατάλληλη επιλογή. Έχει αμμουδιά, ξαπλώστρες και ομπρέλες, αλλά και ταβέρνες σε απόσταση αναπνοής. Τα δέντρα που βρίσκονται κοντά στην ακτή και το γραφικό νησάκι που μπορούμε να πλησιάσουμε ακόμα και περπατώντας δίνουν μια ξεχωριστή πινελιά στην εμπειρία μας.

Σχινιάς
Η παραλία του Σχινιά, κυρίως στην αρχή της που περιβάλλεται από μια πευκόφυτη έκταση, είναι ιδανική για οικογενειακές βουτιές. Έχει πράσινο, άμμο και πυκνή βλάστηση που θα ευχαριστήσει όσους θέλουν να ξεφύγουν από την Αθήνα, μετά από περίπου μία ώρα οδήγησης. Η αίσθηση της εκδρομής, η θάλασσα και οι σέρφερς που κατακλύζουν την περιοχή θα μας ταξιδέψουν στο αγαπημένο ελληνικό καλοκαίρι – κι ας λέει άλλα το ημερολόγιο!

Πόρτο Ράφτη – Αυλάκι
Υπάρχουν περισσότερο και λιγότερο γνωστές ελληνικές παραλίες που μπορεί να μας κάνουν να τις ερωτευτούμε από την πρώτη στιγμή με την ομορφιά τους. Μια από αυτές είναι το Αυλάκι της Αττικής στο Πόρτο Ράφτη, μία παραλία την οποία μπορούμε να προσεγγίσουμε εύκολα και να κάνουμε τις καλύτερες βουτιές. Βρίσκεται λιγότερο από 40 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και είναι οργανωμένη, ενώ διαθέτει τα πιο γαλανά νερά που θα συναντήσου …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss