Οι καλύτερες τσάντες για το καλοκαίρι του 2022 είναι εδώ

Ο καιρός είναι υπέροχος και ανυπομονούμε να απολαύσουμε τον ήλιο φορώντας όλες τις τάσεις της μόδας που «γεννήθηκαν» αυτό το καλοκαίρι. Αλλά εκτός από τα φορέματα, τα σορτς και τα μαγιό που είμαι σίγουρη ότι θα φοράς non stop αυτή τι σεζόν, σίγουρα χρειάζεσαι μερικά χαριτωμένα αξεσουάρ για να αναδείξεις ακόμη περισσότερο το look σου. Enter: οι πιο hot τάσεις τσαντών του καλοκαιριού για το 2022.
Οι τσάντες είναι must have item και έτσι απλά μπορούν να κάνουν μοναδικό ή και να ολοκληρώσουν μια εμφάνισή σου αν νιώθεις ότι…κάτι λείπει. Υπάρχουν τόσα πολλά μοναδικά σχήματα, ζωηρά χρώματα και fresh υλικά και σήμερα θα μάθεις τις τάσεις που αφορούν τις τσάντες για το καλοκαίρι του 2022. Κράτα σημειώσεις!

Τα καπέλα της Σάντυ Χατζηϊωάννου είναι key items στις εμφανίσεις του καλοκαιριού
Κλασικό χιαστί
Οι χιαστί τσάντες πρόκειται να κυριαρχήσουν αυτό το καλοκαίρι. Γιατί; Συνδυάζονται τέλεια, με σχεδόν οτιδήποτε υπάρχει στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα και είναι εύκολο να την κρεμάσεις στον ώμο σου και να έχεις ελεύθερα τα χέρια σου για να απολαμβάνεις τις βόλτες, χωρίς να νιώθεις το βάρος της τσάντας.

@haleypham
Ryan is the OG crossbody babe

♬ sweetest Pie with wink – blair

Είτε σου αρέσουν οι μεγάλες τσάντας ή και οι τσάντες τύπου πορτοφόλι, μια χιαστί τσάντα θα κάνει τη δροσερή, καλοκαιρινή σου ζωή πολύ πιο εύκολη.
Baguette Bag
[embedded content]
Οι baguette τσάντες δεν επέτρεψαν απλά αλλά… να περιμένεις να τις δεις παντού αυτό το καλοκαίρι. Μπορείς να βρεις την ιδανική για σένα, που ταιριάζει με το δικό σου style και μάλιστα; Σε πολλά funky χρώματα.
Vintage

@stazzylicious
haul of my moms vintage designer bags that she’s handed down to me
♬ original sound – Anastazia

Τα στυλ vintage τσαντών επανέρχονται στο προσκήνιο και δείχνο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss