Οι Logitech και Tencent Games ετοιμάζουν φορητή παιχνιδοκονσόλα που υποστηρίζει Xbox Cloud Gaming και άλλες υπηρεσίες

Οι Logitech G και Tencent Games ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να λανσάρουν μία φορητή παιχνιδοκονσόλα αργότερα μέσα στη χρονιά.

Το νέο υλικό έχει σχεδιαστεί για να «συνεργάζεται» με διάφορες gaming υπηρεσίες. Πρόκειται για μία συσκευή που διαθέτει χειριστήρια και δεν αποτελεί κάποιου τύπου αξεσουάρ, σαν τα χειριστήρια που συνδέονται σε κινητά. Η φορητή παιχνιδοκονσόλα θα υποστηρίζει το Xbox Cloud Gaming και την υπηρεσία GeForce Now της Nvidia με τις Logitech και Tencent να συνεργάζονται ήδη με τις Microsoft και Nvidia για τις προδιαγραφές και τις δυνατότητες του hardware. 
Οι δύο εταιρείες, Logitech και Tencent, προχώρησαν στην σχετική αποκάλυψη για να κάνουν γνωστά όσα ετοιμάζουν, να προετοιμάσουν το έδαφος και για να ξεκινήσει το «hype» για την παιχνιδοκονσόλα. Δεν προχώρησαν ωστόσο σε καμία άλλη αποκάλυψη, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας κυκλοφορίας ή της τιμής της ή ακόμα και πως «μοιάζει». Η Logitech φαίνεται πως έχει αναλάβει το hardware, καθώς έχει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη αξεσουάρ για υπολογιστές και κονσόλες με την Tencent να αποτελεί «operations partner» σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Verge. «Ως μια από τις κορυφαίες σε παγκόσμιο επίπεδο πλατφόρμες ανάπτυξης, έκδοσης παιχνιδιών και λειτουργιών, η Tencent Games βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και γι’ αυτό αποφασίσαμε να συνεργαστούμε μαζί της» εξηγεί ο Ujesh Desai, Γενικός Διευθυντής της Logitech G. «Ως κάποιος που μεγάλωσε παίζοντας βιντεοπαιχνίδια, η ιδέα του να μπορούμε να κάνουμε streaming και να παίζουμε παιχνίδια AAA σχεδόν οπουδήποτε είναι εξαιρετι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss