Οι νέες ταινίες που θα δούμε τα Χριστούγεννα στα σινεμά

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου.

Μια ελληνική ταινία, ένα ντοκιμαντέρ που αξίζει την προσοχή μας με την υπογραφή του Νικ Κέιβ και ο Γάτος Σπιρουνάτος, που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις, είναι ορισμένες από τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στα σινεμά τρεις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα. Όλα αυτά βέβαια, στον απόηχο της πρεμιέρας του νέου Avatar, την προηγούμενη εβδομάδα, που έχει σαρώσει ελληνικό και ξένο box office.
Aftersun

Μια γυναίκα θυμάται τις διακοπές που πέρασε μικρή, με τον χωρισμένο πατέρα της, στη διάρκεια ενός καλοκαιριού χαμένου βαθιά στη μνήμη, αλλά καθοριστικού και για τους δυο. Το «Aftersun» είναι μια ταινία που παρακολουθείς χαμογελαστός στην αρχή καιγλυκύτατα δακρυσμένος στο τέλος. Είναι το είδος του μικρού, μαγικού φιλμ που αφήνει μεγάλα, τρυφερά σημάδια μέσα σου, σε ένα κινηματογραφικό ντεμπούτο από την Σάρλοτ Γουέλς που ήδη κέρδισε τις εντυπώσεις και πυροδότησε έντονες συζητήσεις. Ίσως γιατί μιλά τόσο αναγνωρίσιμα για τις αναμνήσεις της ζωής μας, γιατα πράγματα που χαράχτηκαν μέσα μας, και τις μνήμες που ξαφνικά αναζωπυρώνονται.

Army Baby

Παραμονές Χριστουγέννων, σε ένα στρατόπεδο κάπου στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο. Ένα ταξί καταφθάνει έξω από την πύλη και μεταφέρει, ασυνόδευτο, ένα μωρό. Ο ταξιτζής ενημερώνει το φυλάκιο πως η μαμά του μωρού το στέλνει στον μπαμπά του (Ίαν Στρατής) που υπηρετεί την θητεία του. Από εκείνη την στιγμή ξεκινούν όλα…Το απρόσμενο γεγονός βραχυκυκλώνει όχι μόνο τον ανίδεο πατέρα, αλλά και τους ρυθμούς της ακριτικής Μονάδ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss