Οι πιο γυναικάδες ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τα γήπεδα

Οι ποδοσφαιριστές αρέσκονται στο ωραίο φύλο και τις απιστίες, κι αυτό είναι μια οικουμενική αλήθεια που δεν χρειάζεται καν ανάλυση.

Μόνο που κάποιοι το κάνουν καλύτερα και περισσότερο από τους άλλους. Ή δεν ξέρουν απλώς πώς να κρυφτούν. Ή δεν τους νοιάζει να κρυφτούν, καθώς είναι ελεύθεροι κι ωραίοι.

Κι αν ο κατάλογος των ονομάτων εδώ θα ήταν πρακτικά ανεξάντλητος, οι παρακάτω συνεχίζουν να λειτουργούν ως… φάροι!

Όχι, τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα τον δείτε στη λίστα μας, καθώς σε σχέση με τους άλλους είναι άβγαλτο μαθητούδι…

Ντουάιτ Γιορκ

Δεν ήταν μόνο εκείνο το ύποπτο sex tape που τον έδειχνε με τον συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μαρκ Μπόζνιτς, να παρτάρουν με 4 μοντέλα, κοκαΐνη και αλκοόλ. Είναι πως όταν μιλάμε για playboy ποδοσφαιριστές, ο Γιορκ ήταν μια κατηγορία από μόνος του. Μια Champions League κατηγορία, αλίμονο!

Ως παίκτης της Άστον Βίλα στη δεκαετία του 1990 έκανε εξάλλου σεξ κάθε μέρα και με άλλη. Και με 4 γυναίκες σε ένα 24ωρο, όπως το έλεγαν τα σκανδαλοθηρικά της εποχής, παραθέτοντας ακόμα και εικόνες από όργια και… μίνι όργια.

Αντόνιο Κασάνο

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει πλαγιάζει με 600-700 γυναίκες. Έτσι έγραψε τουλάχιστον στην αυτοβιογραφία του «Θα σας τα πω όλα», περιγράφοντας ακόμα και τη ρουτίνα του πριν από κάθε ματς: σεξ και γλυκό για καλύτερες επιδόσεις στο γήπεδο.

Και δεν είναι φυσικά μόνο οι δικοί του ισχυρισμοί, μια αναζήτηση στα tabloids της Ιταλίας πείθει και τον πλέον κακόπιστο…

Ροναλντίνιο

Σε κάτι που είναι γνωστό σε μας στην Ελλάδα, στον Ροναλντίνιο άρεσε πολύ η νυχτερινή ζωή της Αθήνας και οι εικόνες από κείνη την εποχή κυκλοφορούν ακόμα online. Μπορεί εκεί στα μέσα της δεκαετίας του 2000 να ήταν ο καλύτερος μπαλαδόρος του κόσμου, δεν σκόραρε όμως μόνο στα γήπεδα.

Σύμφωνα μάλιστα με τη βρετανή στριπτιζέζ Lisa Collins, ο Βραζιλιάνος ήταν δυναμίτης στο κρεβάτι. Εκείνη τη νύχτα του 2002 στο Παρίσι το έκαναν 8 φορές, αποκαλώντας τον ούτε λίγο ούτε πολύ «πνευματικό δράπανο»!

Τζον Τέρι

Ο Τέρι δεν απασχολούσε τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά της Βρετανίας μόνο για το χαρέμι των νεαρών καλλονών που βρίσκονταν δίπλα του. Αλλά και για εκείνη την απιστία του το 2010 με μια γαλλίδα μοντέλα εσωρούχων, που τύχαινε να είναι η καλύτερη φίλη της γυναίκας του, Toni!

Η Vanessa Perroncel ήταν όμως και -πρώην;- σύντροφος του συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Γουέιν Μπριτζ. Ο Τέρι την άφησε έγκυο, πλήρωσε για την έκτρωση, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας του στέρησε την αρχηγία της εθνικής και ο Μπριτζ αποσύρθηκε τελικά από τα γήπεδα με τη ρετσινιά του απατημένου…

Άσλεϊ Κόουλ

Πώς είναι δυνατόν να απατάει κάποιος την πανέμορφη Σέριλ Κόουλ; Κι όμως είναι και παραείναι, κάτι που έκανε ο Άσλεϊ και από αγαπημένο παιδί του βρετανικού αθλητικού Τύπου έγινε το βαρύ πυροβολικό των κουτσομπολίστικων στηλών. Οι απιστίες του έπαιζαν σε εβδομαδιαία βάση, η Σέριλ όμως εκεί, ακούνητη.

Ως το 2010 όλα αυτά, όταν κυκλοφόρησαν κάτι γυμνές του φωτογραφίες που έστειλε στο κινητό ενός μοντέλου και η σύζυγος κατέθεσε τελικά αίτηση διαζυγίου. Για απιστία, εφτά από αυτές, όπως έγραφε το χαρτί που θα έφτανε στα δικαστήρια…

Τζορτζ Μπεστ

Λίστα που θα άφηνε έξω τον άνθρωπο που είπε πως «ξόδεψα τα λεφτά μου σε ποτά, κορίτσια και γρήγορα αυτοκίνητα, τα υπόλοιπα απλώς τα σπατάλησα» θα ήταν σωστή παρωδία. Ο μεγαλύτερος ίσως όλων, φανερά τουλάχιστον, ο Βορειοϊρλανδός κυκλοφορούσε τη μια πιτσιρίκα πίσω από την άλλη, έχοντας το θέμα του με τις Μις. Μις Καναδά, Μις Αγγλία, Μις Κόσμος κ.λπ.

«Το 1969 έκοψα γυναίκες και αλκοόλ. Ήταν τα χειρότερα 20 λεπτά της ζωής μου», ξαναχτύπησε ο σουπερστάρ της Μάντσεστερ που ήταν εξίσου γνωστός και για τα καμώματά του εκτός γηπέδου. Ή για τα καμώματά του στο ημίχρονο…

Γκαρίντσα

Μπορεί να είναι γνωστός για την ντρίμπλα του Θεού, ο ασίγαστος βραζιλιάνος γυναικάς άφησε ωστόσο 14 παιδιά με διαφορετικές γυναίκες. Και σύμφωνα με τον ίδιο, έχασε την παρθενιά του με μια κατσίκα. Μόνο το γεγονός ότι ήταν αλκοολικός από τα 14 του εξηγεί ίσως όσα έκανε και έλεγε ότι έκανε ο μαέστρος της ντρίμπλας.

Μερικές εκατοντάδες γυναίκες πέρασαν από το κρεβάτι του, την ώρα που ο μεγάλος Πελέ τού έκλεβε τη διεθνή γηπεδική δόξα στα Μουντιάλ του 1958 και του 1962.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss