Οι Πολωνοί με όπλο την παράδοση κόντρα στην Αργεντινή που θέλει να αποφύγει το στραπάτσο ξανά από ευρωπαϊκή ομάδα

Πολωνία και Αργεντινή δίνουν έναν “τελικό” (30/11, 21:00, ANT1 και Live SPORT24) για την πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ 2022. Δείτε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία από τον αγώνα,.

Η Αργεντινή αντιμετωπίζει την Πολωνία (30/11, 21:00, ANT1 και Live SPORT24) με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να προκριθούν στην επόμενη φάση του Μουντιάλ 2022.

Ας δούμε μερικά χρήσιμα facts για τη συγκεκριμένη μονομαχία με τη βοήθεια της Opta.

Αυτή θα είναι η τρίτη συνάντηση των δύο ομάδων σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Πολωνία νίκησε 3-2 στο Μουντιάλ του 1974, ενώ η Αργεντινή επικράτησε με 2-0 στον δρόμο για την κατάκτηση του τροπαίου το 1978.

Η τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων ήταν σε φιλικό τον Ιούνιο του 2011, με την Πολωνία να επικρατεί με 2-1.

Η Πολωνία νίκησε τρεις φορές στα πρώτα επτά ματς απέναντι σε ομάδες από τη Νότια Αμερική, αλλά έκτοτε μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, χωρίς να σκοράρει.

Η Αργεντινή έχει ηττηθεί στα δύο τελευταία παιχνίδια της απέναντι σε ευρωπαϊκές ομάδες, 0-3 από την Κροατία και 3-4 από τη Γαλλία στο Παγκόσμιο του 2018. Δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε τρίτο σερί αγώνα Μουντιάλ από ευρωπαϊκή ομάδα.

Η Πολωνία έχει κρατήσει το μηδέν στα τελευταία τρία παιχνίδια της σε Μουντιάλ, παρότι στο Κατάρ έχει ήδη δεχθεί 27 τελικές (9 στην εστία). Ποτέ στο παρελθόν η Πολωνία δεν έχει καταφέρει να κρατήσει τέσσερα συνεχόμενα clean sheets στα Μουντιάλ.

Πολωνία – Αργεντινή στη Stoiximan με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις & Live Bet Builder!

Η Αργεντινή θέλει να προκριθεί στα νοκ-άουτ για 13η φορά σε 14 παρουσίες της σε τελική φάση Μουντιάλ, με τον μοναδικό της αποκλεισμό να έχει έρθει στο Παγκόσμιο του 2002.

Η Πολωνία θέλει να προκριθεί στα νοκ-άουτ για πρώτη φορά μετά το 1986 και να μείνει αήττητη στον όμιλο για πρώτη φορά από το 1982.

Ο Μέσι έχει σκοράρει σε έξι σερί αγώνες του με την Αργεντινή, ισοφαρίζοντας το σερί που είχε από τον Νοέμβριο του 2011 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2012.

Με το γκολ απέναντι στο Μεξικό, ο αρχηγός της Αργεντινή έφτασε τα οκτώ γκολ σε Μουντιάλ, όσα έχει και ο Ντιέγκο Μαραντόνα και πλέον υπολείπεται μόνο του Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, που έχει βάλει 10 γκολ σε Παγκόσμια Κύπελλα.

Μουντιάλ 2022, Πολωνία - Αργεντινή: Οι Πολωνοί με όπλο την παράδοση κόντρα στην αλμπισελέστε που ψάχνει τη νίκη κόντρα σε ευρωπαϊκή ομάδα
SPORT24

Ο Λεβαντόβσκι είχε γκολ και ασίστ στη νίκη της Πολωνίας επί της Σουαδικής Αραβίας. Ο φορ της Μπαρτσελόνα έχει κάνει τις περισσότερες τελικές για την ομάδα του στο Κατάρ (7) και μαζί με τον Ζιελίνσκι έχουν φτιάξει τις περισσότερες ευκαιρίες (3).

Η πρώτη τελική της Αργεντινής απέναντι στο Μεξικό ήρθε στο 40ο λεπτό και συνολικά το παιχνίδι είχε μόλις εννέα τελικές, τις λιγότερες που είχε αγώνας Μουντιάλ από το 1966.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss