Οι τελευταίες πληροφορίες για το λανσάρισμα των Intel Arc GPUs

Φαίνεται πως η Intel αναθεωρεί τα σχέδια της για την κυκλοφορία των καρτών γραφικών Arc «Alchemist»  αφήνοντας τους συνεργάτες της (AIB, Add-in-Board partners) σε σύγχυση και τα στελέχη της εταιρείας να αμφισβητούν τα σχέδια της για την κατασκευή περισσότερων καρτών γραφικών στο μέλλον.

Φαίνεται ότι θα περιμένουμε λίγο ακόμα για να δούμε κάποια από τις νέες Arc Alchemist GPUs της Intel στην αγορά, καθώς έγγραφα που διέρρευσαν αποκαλύπτουν ότι η εταιρεία φαίνεται να «χάνει» την μία ημερομηνία μετά την άλλη στο roadmap της όσον αφορά την κυκλοφορία τους. Ακόμη χειρότερα, αρχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο αναφορές που θέλουν την ομάδα της εταιρείας να αξιολογεί αν μπορεί να βγάλει εις πέρας τα σχέδια που έχει θέσει όσον αφορά την κατασκευή των μελλοντικών γενεών των Arc GPUs.
Σύμφωνα με κάποια παρουσιάσεις PowerPoint για «εσωτερική κατανάλωση» που βρέθηκαν στα χέρια των δημοσιογράφων του καναλιού Moore’s Law Is Dead στο YouTube, οι κάρτες γραφικών Intel Arc Alchemist είχαν προγραμματιστεί να λανσαριστούν στην αγορά στις αρχές Αυγούστου από διάφορους AIBs, συμπεριλαμβανομένων των ASUS, MSI κ.ά. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν φαίνεται καθόλου πιθανό, λαμβάνοντας τις πληροφορίες που διέρρευσαν στο κανάλι Moore’s Law is Dead.

«Μέχρι σήμερα, δεν ξέρουμε τι συμβαίνει» δήλωσε εκπρόσωπος ενός AIB ενώ σε μία άλλη περίπτωση, ο εκπρόσωπος άρχισε να γελάει με την ιδέα ότι κάρτες γραφικών Intel Arc θα κυκλοφορούσαν αυτόν τον μήνα. «Δεν έχουμε στοιχεία ότι πρόκειται να …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss