Οι Θάντερ έστειλαν Φέιβορς και Μαλεντόν στους Ρόκετς σε ανταλλαγή συνολικά 8 παικτών

NBA

Ο Ντέρικ Φέιβορς με την φανέλα των Θάντερ Ⓒ 2022 CHRIS SZAGOLA/ ASSOCIATED PRESS

Σε μία ανταλλαγή που έγινε ξεκάθαρα για οικονομικούς λόγους, οι Θάντερ έστειλαν τους Ντέρικ Φέιβορς και Τέο Μαλεντόν στους Ρόκετς, με συνολικά 8 παίκτες και ένα ντραφτ πικ δεύτερου γύρου να αλλάζουν ομάδα.

Οι Θάντερ και οι Ρόκετς έχουν συνηθίσει τον κόσμο σε ανταλλαγές. Αυτή τη φορά λοιπόν συνεργάστηκαν σε ανταλλαγή, αν και είναι αλήθεια ότι δεν υπήρχε ιδιαίτερη λάμψη σε αυτή την κίνηση, η οποία έγινε κυρίως για οικονομικούς λόγους.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, οι Θάντερ έστειλαν στο Χιούστον τους Ντέρικ Φέιβορς, Τέο Μαλεντόν, Τάι Ζερόμ, Μο Χάρκλες κα ένα ντραφτ πικ δεύτερου γύρου από το NBA Draft 2025 και πήραν ως αντάλλαγμα τους Ντέιβιντ Νουάμπα, Στέρλινγκ Μπράουν, Τρέι Μπερκ και Μαρκίς Κρις.

Με την συγκεκριμένη κίνηση η Οκλαχόμα Σίτι έριξε άλλα 10 εκατ. δολάρια το σάλαρι καπ της, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί μέα στην σεζόν να απορροφήσει ακόμα πιο εύκολα κάποιο συμβόλαιο από άλλη ομάδα αν χρειαστεί, προφανώς έχοντας στόχο να πάρει και κάποιο ντραφτ πικ ως… δώρο. Το Χιούστον από την πλευρά του έχει πλέον έναν βετεράνο στην θέση του σέντερ (Φέιβορς) να δίνει συμβουλές στον Αλπερέν Σενγκούν, θα μπορέσει να δει αν ταιριάζει στην ομάδα ο Μαλεντόν και πήρε και ένα μελλοντικό ντραφτ πικ δεύτερου γύρου να προσθέσει στο ενεργητικό του.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss