Οι θεοί του Ολύμπου έρχονται στο Netflix – Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Kaos»

Τον ρόλο του Δία στη νέα επική σειρά του Netflix, θα παίξει τελικά ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ.

Η ελληνική μυθολογία έρχεται στο Netflix με μία σειρά υπερπαραγωγή 10 επεισοδίων και τίτλο «Kaos» σε σενάριο της Τσάρλι Κόβελ (Charlie Covell), γνωστή από το «The End of the F*ing World». Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Sister, που ήταν πίσω από το επιτυχημένο Chernobyl του ΗΒΟ.
Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Deadline η Ντέμπι Μαζάρ, θα υποδυθεί τη Μέδουσα μαζί με τους Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Τζάνετ ΜακΤίρ και Ντέιβιντ Θιούλις. Η Γκιόργκι Μπάνκς-Ντέιβις θα είναι η βασική σκηνοθέτις της σειράς.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν ακόμα οι Κίλιαν Σκοτ, Μίσια Μπάτλερ, Κλιφ Κέρτις, Λέιλα Φαρζάντ, Ναμπάαν Ριζγουάν, Ρακίε Αγιόλα, Ορόρα Περινέου, Στάνλεϊ Τάουνσεντ και η Μπίλι Πάιπερ.
Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη στην Ισπανία και χαρακτηρίζεται ως μια «σκοτεινή, κωμική και σύγχρονη αναπαράσταση της ελληνικής μυθολογίας, που εξερευνά την αγάπη, τη ζωή και την εξουσία στον Κάτω Κόσμο».

Όπως αποκάλυψε το Deadline, ο Γκόλντμπλουμ θα υποδυθεί τον Δία, έχοντας αντικαταστήσει τον Χιου Γκραντ.

Η επίσημη περιγραφή του Netflix αναφέρει: «Μια σκοτεινή κωμική και σύγχρονη αναπαράσταση της ελληνικής μυθολογίας, εξερευνώντας θέματα της πολιτικής των φύλων, της εξουσίας και της ζωής στον κάτω κόσμο. Ο Δίας έχει μια ρυτίδα. Ανησυχεί ότι μπορεί να σημαίνει το τέλος του κόσμου… και μπορεί. Επειδή στη γη, έξι άνθρωποι — που δεν γνωρίζουν τη σημασία ή τη σύνδεση μεταξύ τους — μαθαίνουν ότι αποτελούν συστατικά μέρη μιας αρχαίας προφητείας. Θα ανακαλύψουν την αλήθεια για τους θεούς και τι κάνουν στους ανθρώπους; Και, αν το κάνουν, θα μπορέσουν να τους σταματήσουν;».
Tο Kaos αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.
Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss