Oι VIP που «καρδιοχτύπησαν» στο μεγάλο ντέρμπι στη Λεωφόρο

Το μεγάλο ντέρμπι στη Λεωφόρο ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής και οι VIP έδωσαν το βροντερό «παρών» – Aρκετοί διάσημοι, βρέθηκαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Το βράδυ της Κυριακής πολιτικοί, τραγουδιστές, συνθέτες αλλά και ηθοποιοί έδωσαν το «παρών» στη Λεωφόρο προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το ισόπαλο ντέρμπι των «αιωνίων».
Η βουλευτής της Α΄ περιφέρειας Αθηνών του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, ο τραγουδιστής και συνθέτης Νίκος Καρβέλας και ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν απόψε στις εξέδρες της Λεωφόρου για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Σημειώνεται ότι και οι τρεις είναι δηλωμένοι και φανατικοί οπαδοί του Παναθηναϊκού.
Επιστροφή στο γήπεδο για την Λιάνα Κανέλλη

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι», είχε μιλήσει για τον Παναθηναϊκό, και το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.

PHOTO GALLERY

Photo 1/2

Η Λιάνα Κανέλλη είναι γνωστή φίλαθλος του Παναθηναϊκού. Πηγή: Intime News

Photo 2/2

Η Λιάνα Κανέλλη. Πηγή: Intime News

Η βουλευτής φορούσε κόκκινο σακάκι και οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για το ντέρμπι και της ζήτησαν να κάνει μια πρόβλεψη, καθώς όπως είναι γνωστό είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού.
«Ενόψει του ντέρμπι είναι πάντα το γούρι να φοράω κόκκινα, καθώς είναι η φανέλα που θα πάρουμε. Την Κυριακή θα κερδίσουμε. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Θα πάω και στο γήπεδο. Μετά την πανδημία άρχισα να ξαναπηγαίνω. Βέβαια δεν είναι και εύκολο και μάλιστα αυτό το σαββατοκύριακο δεν είναι καλός ο καιρός. Γενικότερα είναι πολύ ωραίο πράγμα να πηγαίνει και πάλι ο κόσμος στο γήπεδο. Ευτυχώς μέχρι στιγμής πάει με καλό τρόπο. Έχεις αρχίσει και δεν… πιάνεις το χουλιγκάνικο. Έλεγα μάλιστα τις προάλλες: “Τα καπνογόνα τι στον κόρακα τα θέλετε;”. Εμένα με έπιασε δύσπνοια όπως και αρκετό κόσμο. Επίσης βλέπω το καινούργιο γήπεδο της ΑΕΚ. Τι νόημα έχει να ανάβεις καπνογόνο στο δικό σου γήπεδο δηλαδή; Τι είδους πανηγυρισμός είναι αυτός; Δεν μπορεί να το κάνεις τώρα Χίο, της ανάστασης …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss