Οικονόμου: Επιμένει σε αερολογίες και ψέματα ο Τσίπρας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, υποστήριξε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, παρουσιάζεται αμετανόητος και αποκομμένος από τις προτεραιότητες της κοινωνίας.

Για αδυναμία κατανόησης της διεθνούς πραγματικότητας κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». «Γι’ αυτό και επιμένει σε αερολογίες και ψέματα. Ενώ μέχρι χθες έλεγε ότι η κυβέρνηση άφησε την κοινωνία απροστάτευτη, σήμερα καταγγέλλει ότι μοίρασε 50 δις σε ημέτερους», είπε χαρακτηριστικά.
«Αλήθεια είναι ημέτεροι, οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι που στηρίχθηκαν στη διάρκεια της πανδημίας, για να μη μπουν λουκέτα και να μη χαθούν θέσεις εργασίας; Όσο για τη φράση ότι αν είχε να μοιράσει 50 δις. θα έβγαινε πρωθυπουργός μέχρι να βαρεθεί, το μόνο που δείχνει, είναι βαθιά περιφρόνηση στους πολίτες», πρόσθεσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραμένει «αμετανόητος, αποκομμένος από τις προτεραιότητες της κοινωνίας και ανεπίδεκτος μαθήσεως». «Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, παρόλα όσα αποκαλύπτονται καθημερινά, εξακολουθεί να είναι εναντίον της πανεπιστημιακής αστυνομίας. Κι αντί να δει τα αδιέξοδα της πολιτικής του, τού φταίνε ξανά οι μετρήσεις», σημείωσε.
Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, ο κ. Τσίπρας είναι «ίδιος με το 2019, όταν ισχυριζόταν ότι δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να χάσει τις εκλογές από τον κ. Μητσοτάκη. Η Κυβέρνηση αντίθετα λειτουργεί με σχέδιο, με επαγγελματισμό και προσπαθεί συνεχώς να απαλύνει την ένταση των προβλημάτων στη ζωή των πολιτών».

Κλείνοντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως «Σε ότι αφορά το πόσο προοδευτικό θα ήταν το ξανασμίξιμο του κ Τσίπρα με τον κ. Βαρουφάκη στο πλαίσιο μιας τρικομματικής κυβέρνησης, το αφήνουμε στην κρίση των πολιτών».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss