Οικονόμου: Σε λίγες ημέρες η ενίσχυση των 250 ευρώ

Στην καταβολή της έκτακτης ενίσχυσης των 250 ευρώ προς τους ευάλωτους πολίτες, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Στην πρωινή εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος», έδωσε το «παρών» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Μεταξύ άλλων, ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε στην επιταγή ακρίβειας, ύψους 250 ευρώ, που αναμένεται να πιστωθεί στους δικαιούχους τις επόμενες ημέρες. Μιλώντας σχετικά με την οικονομία και τη στήριξη των νοικοκυριών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε: «Είμαστε ενόψει της συζήτησης του προϋπολογισμού. Η κυβέρνηση έχει αποδείξει πως ότι δυνατότητα υπάρχει πάντα πάει προς όφελος της κοινωνίας. Αν είχαμε κάτι να πούμε και να ανακοινώσουμε θα το είχαμε πει. Αυτό που πρέπει να ξέρει ο κόσμος είναι ότι σε λίγες ημέρες από τώρα θα πάρουν 250 ευρώ ενίσχυση. Αυτά τα χρήματα καλύπτουν τις αυξήσεις στα σούπερ μάρκετ μηνών πίσω. Δεν καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια. Έχει φύγει από τη συζήτηση ο λογαριασμός. Πέρσι τέτοια εποχή λέγαμε για το ρεύμα. Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία, η κυβέρνηση παίρνει τα μέτρα της».
Για το επίδομα των 600 ευρώ στους ένστολους, απάντησε: «Οι αστυνομικοί θα πάρουν την ενίσχυση, για τους πυροσβέστες θα γίνει και εκεί ότι χρειάζεται, όπου είναι η ενίσχυση. Τώρα δεν ξέρω τελικά τι έκανε η αντιπολίτευση. Είναι ο ορισμός του άλλα λέμε κι άλλα κάνουμε. Το σημαντικό είναι ότι η κυβέρνηση αξιοποιεί κάθε δυνατότητα που υπάρχει, για να αποδώσει δικαιοσύνη και να βοηθήσει τους ανθρώπους να τα βγάλουν πέρα σε δύσκολες συνθήκες».

«Προτεραιότητες της κυβέρνησης, είναι οι προτεραιότητες της κοινωνίας», υπογράμμισε.

Νωρίτερα, ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε, όπως αναμενόταν, στην υπόθεση του σκανδάλου διαφθοράς στο Ευρωκοινοβούλιο και στην Εύα Καϊλή. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άσκησε κριτική στον Νίκο Ανδρουλάκη για τη στάση του, ενώ διέψευσε πως υπήρχε πρόθεση από τη Νέα Δημοκρατία να εντάξει στις τάξεις της την κ. Καϊλή.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss