Όλα πανέτοιμα για τη μεγάλη ημέρα της ΑΕΚ, η OPAP Arena προβάρει τα καλά της

ΑΕΚ

INTIME

Όσο η ημέρα των εγκαινίων της OPAP Arena πλησιάζει (30/9) τόσο θα αυξάνεται η αδημονία για τη μεγάλη στιγμή που η ΑΕΚ θα επιστρέψει στο φυσικό χώρο της.

Η ΑΕΚ μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια ύστερα από 19 χρόνια. Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 20:30 το βράδυ και όλα πλέον γυρίζουν γύρω από αυτό το ιστορικό γεγονός που θα σηματοδοτήσει την είσοδο σε μια νέα εποχή για.

ΑΕΚ: Όλα πανέτοιμα για τη μεγάλη ημέρα, η OPAP Arena προβάρει τα καλά της
INTIME

Το promo video της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ έχει προϊδεάσει ήδη για το τι πρόκειται να συμβεί όταν η OPAP Arena θ’ ανοίξει τις πύλες της για να υποδεχθεί τους χιλιάδες φιλάθλους της Ένωσης που θα σπεύσουν ν’ απολαύσουν αυτή τη μοναδική στιγμή.

Στις 30 Σεπτεμβρίου η καρδιά μπαίνει στη θέση της. Τα τείχη υψώθηκαν. Το παρελθόν μας, ο φάρος μας. Το σπίτι μας, πολλά περισσότερα από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Αυτό το βράδυ θα είναι όλοι μαζί μας. Στη μεγάλη γιορτή για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 20:30 το βράδυ κόβουμε την κορδέλα της νίκης. Όλοι στο ΝΑΟ”, ανέφερε το σχετικό μήνυμα της ΑΕΚ για την επανεγκατάσταση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΑΕΚ: Όλα πανέτοιμα για τη μεγάλη ημέρα, η OPAP Arena προβάρει τα καλά της
ΙΝΤΙΜΕ

Την Παρασκευή (23/9) άλλωστε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ενημέρωσε ότι εισιτήρια για το grand event, στη διάρκεια του οποίου θα τιμηθούν μεταξύ άλλων μορφές του παρελθόντος, ορίστηκαν στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ, με τους κατόχους διαρκείας έχουν, σε αυτήν την περίπτωση, σειρά προτεραιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στην OPAP Arena τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου κόντρα στον Ιωνικό για την έκτη αγωνιστική της Super League.

Η OPAP Arena
Η OPAP Arena EUROKINISSI

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss