Όλια Λαζαρίδου: Πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια, ήμουν στο οικοτροφείο

Η επιτυχημένη ηθοποιός και σκηνοθέτης, Όλια Λαζαρίδου, αποκάλυψε πως από τα 6 έως τα 18 της χρόνια έζησε σε οικοτροφείο.

Η Όλια Λαζαρίδου μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που βίωσε ως παιδί και ως έφηβη. Η επιτυχημένη ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά πως από τα 6 έως τα 18 της χρόνια έζησε σε οικοτροφείο.
«Πέρασα αρκετά δύσκολα παιδικά χρόνια, γιατί από τα 6 έως τα 18 μου χρόνια ήμουν στο οικοτροφείο. Έχω ζήσει μια ζωή συνέχεια με παιδιά, σε ένα δωμάτιο που μοιραζόμουν μαζί με άλλα παιδιά. Δεν έχω ζήσει, ας πούμε, μια ζωή σε μία κουζίνα, με αποτέλεσμα να μην έχω μάθει να μαγειρεύω και να είμαι λίγο… αυτοσχεδιαστική ως προς τα οικιακά», ανέφερε αρχικά η Όλια Λαζαρίδου στο πλατό της εκπομπής «Πρωΐαν σε εἶδον την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ.

Στη συνέχεια η Όλια Λαζαρίδου αναφέρθηκε και στα σχόλια που λάμβανε για αυτό το γεγονός από τον περίγυρό της: «Μου έλεγαν “πώς και δεν έχεις διαμαρτυρηθεί για να σε βγάλουν από κει;” και τέτοια. Αυτό που αισθάνομαι τώρα εκ των υστέρων είναι ότι απλώς περίμενα να τελειώσει αυτό το καψόνι και να πάρω τα πράγματα στα χέρια μου».

Η Όλια Λαζαρίδου πρωταγωνιστεί φέτος στη θεατρική παράσταση «Ζορμπάς» μαζί με τον Γιάννη Στάνκογλου στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα και θεατρική διασκευή του Γιάννη Κακλέα και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss