Ολική ανακαίνιση της κεντρικής σουίτας του Ολυμπιακού σταδίου ΟΑΚΑ

Ήταν μεγάλη πρόκληση και το γραφείο της εταιρίας a+ architects, ανέλαβε τον επανασχεδιασμό και η ολική ανακαίνιση της σουίτας του ΟΑΚΑ.

Τόσο ο γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ όσο και η a+ architects πιστεύουν στις συνεργασίες και αυτό τους οδήγησε στην υλοποίηση του έργου με τη συνδρομή σπουδαίων χορηγών.
Σκοπός όλων να δημιουργηθεί ένας σύγχρονος χώρος με επιλεγμένα υλικά και χρώματα που να θυμίζουν στον επισκέπτη «Ελλάδα», με λιτές γραμμές και λειτουργικότητα στον χώρο. Ιδιαίτερη έμφαση – προσοχή δόθηκε στη μελέτη και την επιλογή του φωτισμού.

Ο χώρος ήταν ήδη διαμορφωμένος σε δύο επίπεδα όπου ο Γιάννης Ζαχαράκης MSc Interior Designer και η ομάδα του, βελτίωσε τη σωστή πρόσβαση και δημιούργησε ένα διαχωριστικό ερμάριο για τη σωστή ροή στον χώρο έτσι ώστε να μην ενοχλεί τους παρευρισκόμενους θεατές που βρίσκονται στα δυο επίπεδα.
Τα υλικά που επιλέχθηκαν είναι : Η επένδυση του τοίχου με ανάγλυφο ξύλο ριγέ καρυδιάς. Το έπιπλο με το minibar σε ξύλο υφής μεταξωτού υφάσματος. Το διαχωριστικό ερμάριο σε απομίμηση μωσαϊκού. Ειδική μοκέτα βαριάς χρήσης στο δάπεδο. Τα υφάσματα σε χρώματα μπλε της ελληνικής θάλασσας στους καναπέδες και χρώμα του δέρματος στα σκαμπό. Τα τραπεζάκια συνδυασμός μέταλλο με ξύλο. Καθαρές φόρμες και μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας στον χώρο.

Ξανά- γνωρίστε το ΟΑΚΑ μέσα από το time lapse βίν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss