Όλο τρυφερότητα και ελπίδα οι τοιχογραφίες της Alice Pasquini

   Μεγάλης κλίμακας τοιχογραφίες δημιουργεί η Alice Pasquini, τοιχογραφίες στις οποίες απεικονίζει τρυφερά ζευγάρια, παιδιά και φιγούρες με ιδιαίτερα ευγενικά και φιλικά πρόσωπα και εκφράσεις που έρχονται σε αντίθεση με τα εν πολλοίς ανατρεπτικά και πολιτικά φορτισμένα μηνύματα που είναι συνώνυμα με την τέχνη δρόμου.

Πριν λίγο καιρό, διηύθυνε το φεστιβάλ Cvtà Street Festival στη Molise της Ιταλίας·στην έβδομη χρονιά του ετήσιου φεστιβάλ συμμετείχαν καλλιτέχνες δρόμου όπως οι Daku, Cinta Vidal, Icy & Scott, Ememem και Akut, μεταξύ άλλων.
«Μιλάω για το ανθρώπινο συναίσθημα και τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Αυτό είναι που με επηρεάζει πιο πολύ. Οι τοίχοι σε όλον τον κόσμο ήταν ένας τρόπος να δώσεις ένα μήνυμα του ότι είμαστε ενωμένοι – ακόμη κι αν αυτό φαίνεται μπανάλ – σε αντίθεση με τον αχαλίνωτο κυνισμό» είπε, μιλώντας για την τέχνη της στο Colossal, η Pasquini.

Οι τοιχογραφίες της κοσμούν τοίχους σε όλον τον κόσμο, σε πόλεις όπως τη γενέτειρά της τη Ρώμη, το Όσλο, πιο πρόσφατα το Τορόντο και άλλες.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss