Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός η ελληνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης λόγω Covid-19

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη αυτή την ώρα, ωστόσο, παρά τις πρώτες επιτυχίες των Ελλήνων πρωταθλητών, φαίνεται πως δεν λείπουν και τα απρόοπτα.

Και αυτό διότι η ελληνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης τελικά αποσύρεται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έπειτα από τα τρία θετικά κρούσματα της νόσου Covid-19 που εντοπίστηκαν τις τελευταίες ώρες σε αθλήτριες.

Μάλιστα, την απόσυρση της ελληνικής αποστολής από τους αγώνες στο Τόκιο λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού ανακοίνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) με επίσημη ενημέρωση που εξέδωσε το πρωί της Τρίτης (3/8).

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι βρέθηκαν τρία νέα θετικά κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά από τον έλεγχο που έγινε.

Και οι τρεις αθλήτριες που δεν έχουν εμφανή συμπτώματα, θα αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και θα συνεχίσουν τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο καραντίνας.

H συγκεκριμένη ομάδα από την πρώτη μέρα της διαμονής της στο Ολυμπιακό Χωριό δεν ήρθε σε επαφή με άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής για ευνόητους λόγους.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, δεν θα υπάρχει εκπροσώπηση της Ελλάδας στο ομαδικό της συγχρονισμένης κολύμβησης.

Η ΕΟΕ είναι συνεχώς στο πλευρό των αθλητριών και παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια».

https://platform.twitter.com/widgets.js

Μετά από αυτήν την απρόσμενη εξέλιξη λοιπόν, δεν θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, ούτε στο ομαδικό, ούτε στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss