Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Ρουντίσα ξεγέλασε τον θάνατο για δεύτερη φορά

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο χρυσός στα 800μ. σε Λονδίνο και Ρίο, Ντέιβιντ Ρουντίσα επέζησε από πτώση αεροπλάνου στην Κένυα, ξεγελώντας τον θάνατο για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια.

Ο Κενυάτης θεωρείται ένας από τους κορυφαίους αθλητές στα 800μ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι, πέρα από τα δύο χρυσά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, κατείχε το παγκόσμιο ρεκόρ στο αγώνισμα, ενώ έχει και δύο νίκες στα μίτινγκ Diamond League. Ο Ρουντίσα, πέρα από εξαιρετικός αθλητής, φαίνεται ότι έχει κι ένα μοναδικό χάρισμα. Να ξεγελάει τον θάνατο!

Ο 33χρονος επέζησε από πτώση ενός μικρού αεροσκάφους στην Κένυα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, λίγα λεπτά μετά την απογείωση του υπέστη μηχανική βλάβη, με αποτέλεσμα ο πιλότος να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση. Μάλιστα, το αεροσκάφος αναποδογύρισε, αλλά ευτυχώς όλοι οι επιβαίνοντες βγήκαν ζωντανοί και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με μικρούς τραυματισμούς.

Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα τριών ετών που ο Ρουντίσα πλησίασε τόσο κοντά στον θάνατο, καθώς το 2019 είχε σφοδρό τροχαίο με το αυτοκίνητο του. Το όχημα συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο κι έγινε σμπαράλια, με τον ίδιο να μην παθαίνει το παραμικρό.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss