Ολυμπιακοί Αγώνες: Τέταρτη η Στεφανίδη – Η ανάρτηση της

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε μια τρομερή προσπάθεια στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, και παρότι «άγγιξε» το μετάλλιο, καθώς ισοφάρισε με την καλύτερη επίδοσή της για φέτος (4,80μ.), τελικά έμεινε εκτός βάθρου κατακτώντας την 4η θέση.

Η ίδια μετά την τεράστια προσπάθεια της στο Τόκιο θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη του όλο αυτό το διάστημα, εκφράζοντας συνάμα την ελπίδα να μας κάνει ξανά υπερήφανους σε μελλοντικές διοργανώσεις.

Η ανάρτηση της Στεφανίδη μετά την κατάκτηση της 4ης θέσης

Η σπουδαία Κατερίνα Στεφανίδη έγραψε στο Instagram: «Η επιτυχία και η αποτυχία είναι πάντα τόσο κοντά. Σήμερα δεν κατάφερα να κάνω αυτό για το οποίο ήμουν έτοιμη. Σήμερα δεν κατάφερα να σας φέρω ένα ακόμα μετάλλιο και να σηκώσω την Ελληνική σημαία ψηλά. Αλλά σήμερα το πάλεψα όσο ποτέ. Μετά από σχεδόν δυο χρόνια με ασταμάτητα προβλήματα καταφέρω να έρθω 4η στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να είμαι η μόνη αθλήτρια στον τελικό που έφτασε το φετινό της ρεκόρ. Και για αυτό δεν μπορώ να είμαι τίποτα άλλο παρά υπερήφανη. Τα Ολυμπιακά μετάλλια δεν είναι εύκολα και οι άλλες αθλήτριες ήταν ξεκάθαρα καλύτερες από εμένα σήμερα και τα άξιζαν περισσότερο. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σας και ελπίζω να σας κάνω ξανά περήφανους στο μέλλον».

ανάρτηση Στεφανίδη
© Instagram

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss