Ολυμπιακός: Η απόφαση Μίτσελ για μεταγραφές – Τι ισχύει με Βατσλίκ και Πασχαλάκη

Φρένο στις μεταγραφές στον Ολυμπιακό έβαλε ο Μίτσελ, ο οποίος περιμένει την επιστροφή των διεθνών, τη στιγμή που ο Τόμας Βατσλίκ έχει ενεργοποιήσει τον «συναγερμό» στο Ρέντη.

Ο Ισπανός τεχνικός από τις πρώτες του ώρες στον Ολυμπιακό έχει ζητήσει την «ελάφρυνση» του ρόστερ, το οποίο αριθμεί πολλά πρόσωπα και η δουλειά του τεχνικού επιτελείου σε καθημερινή βάση είναι δύσκολη. Αυτός είναι και ο λόγος που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει μερικές κινήσεις για την «αποσυμφόρηση» στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Τις τελευταίες μέρες, η φημολογία αναφορικά με μία ακόμα μεταγραφική κίνηση από τους Πρωταθλητές Ελλάδας ήταν έντονη. Ειδικά από τη στιγμή που ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε για την Σάρτζα. Το όνομα του Ντεναγέρ ήταν αυτό που «κυριάρχησε», τη στιγμή που η λίστα περιλάμβανε και τους Κολοτζέτζακ, Ιέ, Μαξίμοβιτς, Μανγκαλά και Μπένετ.

Όμως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Μίτσελ αποφάσισε να μην προχωρήσει ο Ολυμπιακός σε κάποια νέα προσθήκη, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο και να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του. Βέβαια, από τη στιγμή που το «παράθυρο» για τους ελεύθερους ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα, ουδείς μπορεί να είναι καθ’ όλα σίγουρος πως δεν θα γίνει κάποια κίνηση.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss