Ολυμπιακός-Καραμπάχ: Η έκπληξη Μίτσελ στην ενδεκάδα – Το «κόλπο» με Κουντέ και Μπιέλ

Ολυμπιακός-Καραμπάχ: Μία μεγάλη έκπληξη ετοιμάζει ο Μίτσελ για το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στο Europa League, με τους Πιέρ Κουνέ και Πεπ Μπιέλ να έχουν ιδιαίτερο ρόλο.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του έναν «τελικό». Για την ακρίβεια έναν ακόμα ευρωπαϊκό «τελικό», με τη διαφορά πως πρόκειται για το πρώτο ματς με τον Μίτσελ στον πάγκο. Τουλάχιστον στο Europa League. Ο Ισπανός «ντεμπούταρε» απέναντι στον Ατρόμητο, όμως, η δεύτερη ευρωπαϊκή του θητεία τους «ερυθρόλευκους» ξεκινά κόντρα στην Καραμπάχ και πάλι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο ματς της 3ης στροφής της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης έχει έναν και μοναδικό στόχο για τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Την πρώτη νίκη στην Ευρώπη και παράλληλα στον 7ο όμιλο, αλλά και το «σπάσιμο» του αρνητικού σερί των 10 αναμετρήσεων χωρίς επικράτηση στην Ευρώπη.

Ο Μίτσελ ετοιμάζει τα πλάνα του για την αναμέτρηση και όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να προχωρήσει σε μία σημαντική έκπληξη. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός είχε δουλέψει την Τρίτη (04/10) με τριάδα στην άμυνα και τους Σιμέ Βρσάλικο, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Παπέ Αμπού Σισέ μπροστά από τον Κώστα Τζολάκη. Ωστόσο, φαίνεται πως θα υπάρχει μία σημαντική διαφοροποίηση.

Στην τελευταία δοκιμή, αυτή που έγινε την Τετάρτη (05/10) το σύστημα μετατράπηκε σε 4-3-3, με τους τέσσερις παραπάνω ποδοσφαιριστές να διατηρούνται στην ενδεκάδα, αλλά ο ένας θα έχει διαφορετικό ρόλο. Ο Κροάτης αμυντικός αναμένεται να πάει στα δεξιά, με τον Έλληνα στόπερ και τον Σενεγαλέζο αμυντικό να αποτελούν το «δίδυμο» μπροστά από τον νεαρό πορτιέρο. Παράλληλα, ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ προστέθηκε στην τετράδα, ως αριστερός μπακ.

Από εκεί και πέρα, οι Γιαν Εμβιλά και Ινμπόμ Χουάνγκ θα διατηρηθούν στη μεσαία γραμμή, έχοντας βοήθεια από τον Πιέρ Κουντέ. Όμως, ο τελευταίος θα έχει διπλό ρόλο, καθώς θα συγκλίνει στα αριστερά. Εκεί αρχικά θα ξεκινήσει ο Πεπ Μπιέλ, ωστόσο αναμένεται να αναλάβει την οργάνωση του παιχνιδιού ως «δεκάρι» και δίνοντας βοήθειες στον Ουί Τζο Χουάνγκ, που όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει στην επίθεση. Στο δεξί άκρο θα είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες. Παράλληλα, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Γιώργος Μασούρας.

Βέβαια, οι τελικές επιλογές του Μίτσελ θα ανακοινωθούν μερικές ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα Ολυμπιακός-Καραμπάχ. Τότε ο Ισπανός θα καταλήξει στο σχήμα και κυρίως στα πρόσωπα που θα το απαρτίζουν, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss