Ολυμπιακός: Σειρήνες από Αραβία για Ελ Αραμπί

Μόνιμο είναι το ενδιαφέρον αραβικών ομάδων για τον Ελ Αραμπί.

Με την απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη φαίνεται πως κλείνει για φέτος το ρόστερ του Ολυμπιακού, αν και υπάρχει ενδεχόμενο αποχωρήσεων, με μικρές πιθανότητες. Πάντως, δημοσιεύματα από την αραβική χερσόνησο κάνουν λόγο για ομάδες που έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Βέβαια, δεν πρόκειται για κάτι καινούργιο, καθώς αραβικές ομάδες εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον Μαροκινό επιθετικό από το καλοκαίρι, όταν εκείνος βρισκόταν σε συζητήσεις με τους «ερυθρόλευκους» για νέο συμβόλαιο. Ωστόσο, παρά την ανανέωση του Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό, υπάρχουν ομάδες που επιμένουν για την απόκτησή του, προσφέροντας μεγάλο συμβόλαιο.

Ωστόσο, ο 35χρονος στράικερ προτίμησε το καλοκαίρι να μείνει στον Πειραιά, κλείνοντας τα αυτιά του στις σειρήνες από την Αραβία. Το ενδιαφέρον πλέον μετατίθεται για τον Ιανουάριο, αλλά ο Ελ Αραμπί φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Μίτσελ, όπως ξεκαθαρίστηκε στη μεταξύ τους κουβέντα.

Εξάλλου, ο Ελ Αραμπί είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον το επόμενο διάστημα, καθώς έχει δικαίωμα να παίζει στα ευρωπαϊκά ματς, σε αντίθεση με τον Μπακαμπού, που υπολογίζεται μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss