Ολυμπιακός: Το μήνυμα Μπαφέ για την κίνηση του Παπανικολάου – «Τιμή μου, μάγκας» (photo+video)

Ολυμπιακός: Ο Χρήστος Μπαφές ευχαρίστησε τον Κώστα Παπανικολάου για την κίνησή του να του «αφήσει» την άρση του τροπαίου για την κατάκτηση του 3ου Super Cup.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στη φετινή σεζόν στο μπάσκετ, καθώς επιβλήθηκε 67-52 του Παναθηναϊκού στον τελικό της διοργάνωσης που έλαβε χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας στη Ρόδο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κώστας Παπανικολάου, ως αρχηγός των «ερυθρόλευκων» κλήθηκε να σηκώσει το τρόπαιο. Ωστόσο, ο διεθνής φόργουορντ «παρέδωσε» το τρόπαιο στον Χρήστο Μπαφέ, ο οποίος πρόσφατα πέρασε μία μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του.

Μετά την κίνηση αυτή, ο αθλητικός διευθυντής της ΚΑΕ θέλησε να τον ευχαριστήσει μέσω του προσωπικού του προφίλ στα social media.

«Ήταν ο πρώτος του τίτλος ως αρχηγός και μου έκανε τεράστια τιμή. Από την πρώτη στιγμή που τον συνάντησα πριν 13 χρόνια και ταξιδέψαμε μαζί για το Καρπενήσι, κατάλαβα ένα πράγμα. Ότι το Παπάκι μας είναι μάγκας. Σ’ ευχαριστώ, Κώστα. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά (παίκτες, προπονητές, συνεργάτες) για αυτή τη στιγμή και να τους ευχαριστήσω που είμαστε πάντα εκεί ο ένας για τον άλλο. Και φυσικά τους προέδρους που είναι πάντα εδώ για όλους μας! Υγεία σ’ όλους…», ήταν το σχόλιό του.

Δείτε το μήνυμά του:

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss