Ομηρικοί καυγάδες μεταξύ Χάρι και Ουίλιαμ για τα μάτια της Μέγκαν – Αποκαλύψεις σε νέο ντοκιμαντέρ

Στις κακές σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Ουίλιαμ επικεντρώνεται ένα νέο ντοκιμαντέρ του BFM TV’s – Γιατί ο μικρός γιος της Νταϊάνα έκλεισε το τηλέφωνο στον δεύτερο κατά σειρά διάδοχο του βρετανικού θρόνου – Ο ρόλος της Μεγκαν Μαρκλ

Για αδιανόητους καυγάδες μεταξύ των διαδόχων του βρετανικού θρόνου κάνει λόγο ένα νέο ντοκιμαντέρ που πρόκειται να προβληθεί από την συχνότητα του γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού BFM TV’s.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, της Daily Mail o πρίγκιπας Χάρι «έκλεισε το τηλέφωνο» στον πρίγκιπα Ουίλιαμ, αφού ήρθε αντιμέτωπος με καταθέσεις μαρτύρων που έκαναν λόγο ότι η Μέγκαν Μαρκλ έκανε bullying στο γυναικείο προσωπικό του παλατιού.

Το δημοσίευμα της Daily Mail.

«Με τη σειρά του, ο Γουίλιαμ – “που ήδη δεν του άρεσε πολύ η κουνιάδα του” – θύμωσε τόσο πολύ με την επιμονή του αδελφού του να προστατεύσει τη γυναίκα του από την κριτική που πήρε το αυτοκίνητο και πήγε στο παλάτι του Κένσινγκτον για να αντιμετωπίσει face to face τον Πρίγκιπα».

Για το 2023 δείχνει να αναβάλλεται η κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του πρίγκιπα Χάρι

Σύμφωνα με πληροφορίες του Page Six, φαίνεται ότι μεταφέρονται-αναβάλλονται για το 2023 τα πολυαναμενόμενα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι.

Ο αρχικός προγραμματισμός της έκδοσης των απομνημονευμάτων του βρετανού πρίγκιπα έκαναν λόγο για κυκλοφορία στα τέλη Νοεμβρίου 2022.
Η φημολογία για αναβολή στην κυκλοφορία του βιβλίου ξεκίνησε καθώς ακόμη ο τίτλος δεν έχει μπει στη λίστα των προπωλήσεων, όπως συνήθως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Σύμφωνα με το Page Six, που επικαλείται πηγές εκδοτικού οίκου, αναφέρει ότι ο Χάρι δεν έχει ακόμα αποφασίσει εάν πρέπει να συμπεριλάβει στο βιβλίο του κάποιες «βόμβες» αλήθειας.
«Επομένως, αυτή η (αναβολή) δεν αποτελεί έκπληξη αν χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να δουλέψει πάνω στο βιβλίο», είπε η πηγή.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss