Ομοφοβικοί πολιτικοί ηγέτες που αποδείχθηκε ότι είναι ομοφυλόφιλοι

 γράφει η Βασιλίνα Ριστάνη * 
Τι σχέση έχει η σεξουαλική ζωή με την πολιτική; Ίσως να μην είχε αν αυτά τα πολιτικά πρόσωπα δεν προωθούσαντο μίσος για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και δεν έκρυβαν συγχρόνως την πραγματική σεξουαλικότητά τους. Η αποκάλυψη της σεξουαλικής τους ταυτότητας συνοδευόταν από άλλα σκάνδαλα, όπως διακίνηση παιδιών, παράνομα πάρτι και κατάχρηση δημοσίου χρήματος.
Ούγγρος ακροδεξιός ευρωβουλευτής συμμετείχε σε όργιο 25 ανδρών

Το Δεκέμβριο του 2020, ο Ούγγρος πολιτικός Γιόζεφ Σάγιερ παραιτήθηκε από το κυβερνών κόμμα Fidesz. Γιατί; Ο ευρωβουλευτής του Όρμπαν και του ΕΛΚ συνελήφθη σε πάρτι οργίων στις Βρυξέλλες με 25 άνδρες. Προσπάθησε να δραπετεύσει από το παράθυρο, κατέβηκε από την υδρορροή και βγήκε στον δρόμο με ναρκωτικά στο σακίδιό του.

Διαβάστε επίσης: Προσπάθησα να εμποδίσω τον γιο μου να γίνει γκέι. Να τι εύχομαι να γνώριζα

Ορισμένοι διπλωμάτες και ένα μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου φέρεται να συμμετείχαν στο sex πάρτι. Το σκάνδαλο που ξέσπασε, όμως, ήταν πολλά παραπάνω από ένα «κορονοπάρτυ» που παραβίαζε τους αυστηρούς περιορισμούς του COVID-19 εκείνη την περίοδο.
Ερχόταν σε μεγάλη αντίθεση με τα ιδανικά του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, το οποίο είχε προτείνει τότε νόμο για την απαγόρευση της υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους. Πως βρέθηκε σε ένα γκέι πάρτι οργίων ένας συντηρητικός χριστιανός πολιτικός;
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το βελγικό τύπο ο ίδιος δήλωσε: «Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου, τους συναδέλφους μου, τους ψηφοφόρους μου. Τους ζητώ να αξιολογήσουν το λάθος μου μετά από 30 χρόνια αφοσιωμένης και σκληρής δουλειάς. Ζητώ από όλους να μην το επιρρίψουν στην πατρίδα μου ή στην πολιτική μου ομάδα».
Έπιασαν ρεπουμπλικάνο πολιτειακό γερουσιαστή με ένα 17χρονο αγόρι

Ο Ραλφ Σόρτεϊ συνελήφθη τον Μάρτιο του 2017 αφού η αστυνομία τον βρήκε σε ένα δωμάτιο στα προάστια της Οκλαχόμα Σίτι με έναν έφηβο. Οι Αρχές ενήργησαν μετά από πληροφορία του πατέρα του 17χρονου όταν πήγε στο μοτέλ και είπε ότι μύριζε μαριχουάνα. Ο παντρεμένος πατέρας τεσσάρων παιδιών κατηγορήθηκε ότι τον προσέλαβε για σεξ.
Ο πρώην πολιτειακός γερουσιαστής στην Οκλαχόμα καταδικάστηκε σε 15 χρόνια ομοσπονδιακή φυλάκιση με την κατηγορία της παιδικής σεξουαλικής διακίνησης. Δήλωσε ένοχος με αντάλλαγμα την απόσυρση τριών κατηγοριών για παιδική πορνογραφία από τους εισαγγελείς.
Αποδείχθηκε ότι έμπαινε στο Craigslist γι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss