Online Shopping: Όλα όσα πρέπει να προσέξεις για να ψωνίζεις με ασφάλεια

Εδώ και λίγα 24ωρα ξεκίνησαν οι πρώτες εκπτώσεις του 2021. Υπό άλλες συνθήκες θα βγαίναμε βόλτα με τις φίλες μας στα μαγαζιά για να δούμε, να δοκιμάσουμε και να αγοράσουμε τα πιο ωραία items της αγοράς. Ωστόσο η παρούσα κατάσταση δεν μας το επιτρέπει αφού τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν κλειστά λόγω Κορονοϊού. Σε λίγες ημέρες μάλλον θα είναι και πάλι διαθέσιμη η μέθοδος του click away όμως αυτό δεν είναι ακόμη βέβαιο.

Μην ξεχνάς ότι ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας και του online shopping. Πλέον μπορείς να κάνεις ηλεκτρονικά τις αγορές σου (σε αρκετά προνομιακή τιμή) και να τις παραλάβεις στο σπίτι μετά από λίγες ημέρες. Αυτό όμως που πρέπει να έχεις κατά νου είναι πως το διαδίκτυο κρύβει συχνά πολλούς κινδύνους. Δεν είναι λίγα τα κορίτσια που προσπάθησαν να ψωνίσουν online με δυσάρεστα αποτελέσματα. Για αυτόν ακριβώς το λόγο αποφασίσαμε σήμερα να μοιραστούμε μαζί σου χρήσιμα tips για να ψωνίζεις online με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία.

1) Δεν δανειζόμαστε ποτέ την πιστωτική κάρτα των γονιών μας χωρίς εκείνοι να το γνωρίζουν.

2) Όταν αποφασίσουμε να παραγγείλουμε από κάποιο site διαβάζουμε κριτικές άλλων πελατών για να είμαστε σίγουρες για την εγκυρότητά του.

3) Κοιτάμε πολύ καλά τον πίνακα με τα μεγέθη στα ρούχα αφού δεν έχουμε τη δυνατότητα να τα δοκιμάσουμε.

4) Είμαστε πολύ προσεκτικές με τη μέθοδο πληρωμής και επιλέγουμε αντικαταβολή αντί για πιστωτική κάρτα όπου αυτό είναι εφικτό.

5) Εξετάζουμε καλά για τυχόν κρυφές χρεώσεις, κόστος μεταφορικών κλπ.

Δες επίσης: Το νέο trend στο TikTok θέλει να καταπολεμάς τα σπυράκια σου κάπως έτσι…

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: unsplash.com

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss