Οπαδικός πολιτισμός: Οι Ουαλοί μάζεψαν τα σκουπίδια στο Βέλγιο!

Εκπληκτική κίνηση των φιλάθλων της Ουαλίας που καθάρισαν τις Βρυξέλλες απ’ τα σκουπίδια που άφησε η παρουσία τους στο κέντρο της πόλης – Τους χειροκρότησαν οι Βέλγοι αστυνομικοί.

Το Βέλγιο νίκησε 2-1 στο «βασιλιάς Μποντουάν» την Ουαλία για το Nations League. Όμως την πραγματική νίκη, την πήραν οι φίλαθλοι των Ουαλών που βρέθηκαν στις Βρυξέλλες για την αναμέτρηση. Οι οποίοι για αρκετές ώρες περιφέρονταν στα μπαρ που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης.

Εκατοντάδες άτομα ήπιαν πολλά λίτρα μπύρας όπως συνηθίζουν οι Βρετανοί και όχι μόνο. Αυτό μεταφράζεται σε αμέτρητα άδεια μπουκάλια και κουτάκια που πετάχτηκαν στους δρόμους της Βελγικής πόλης.

Η επίδειξη πολιτισμού, ήρθε λίγη ώρα πριν αναχωρήσουν συνοδεία της αστυνομίας για το γήπεδο. Σχεδόν όλοι οι φίλαθλοι της Ουαλίας, πήραν σακούλες κι άρχισαν να μαζεύουν τα σκουπίδια που οι ίδιοι δημιούργησαν! Προκαλώντας τεράστια έκπληξη στους Βέλγους που τους είδαν.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί που ήταν στο σημείο για να τους συνοδεύσουν στο γήπεδο, εντυπωσιάστηκαν κι άρχισαν να χειροκροτούν. Η είδηση έγινε γνωστή μέσω του επίσημου λογαριασμού της αστυνομίας της πόλης των Βρυξελλών.

Μαζί με μια φωτογραφία, υπήρχε και το ακόλουθο μήνυμα:

«Δεν είναι ασυνήθιστο να πέφτεις πάνω σε οπαδούς πριν από την έναρξη αγώνων των “κόκκινων διαβόλων”, στο κέντρο των Βρυξελλών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς της αντιπάλου ομάδας, Ουαλίας, που άφησαν το μέρος όπως το βρήκαν: Καθαρό».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss