Opel Astra: “German Compact Car of the Year 2023” – FleetNews

Το νέο Opel Astra ανακηρύχθηκε πρόσφατα “German Compact Car of the Year 2023”1.
Η ανεξάρτητη επιτροπή ειδικών του θεσμού “German Car Awards” επέλεξε το νέο Astra ως το καλύτερο αυτοκίνητο της compact κατηγορίας στη Γερμανία, με μεγάλη διαφορά από τους ανταγωνιστές του. Οι καινοτόμες τεχνολογίες ασφάλειας, τις οποίες η Opel καθιστά προσιτές στους πελάτες της compact κατηγορίας με το νέο Astra, έπεισαν την επιτροπή, την οποία απαρτίζουν 27 ειδικοί και δημοσιογράφοι από τον χώρο του αυτοκινήτου. Όπως άλλωστε και η ολοκληρωμένη γκάμα κινητήριων συνόλων, συμπεριλαμβανομένου του εξηλεκτρισμένου plug-in hybrid, για οδήγηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Η επιτροπή εκθείασε επίσης την εντυπωσιακή, τολμηρή σχεδίαση σε συνδυασμό με την οδηγική απόλαυση και την άριστη σχέση αξίας/τιμής (value for money) που προσφέρει το Astra. Το περίοπτο βραβείο απονεμήθηκε σε τελετή που έλαβε χώρα στο Bad Dürkheim της Γερμανίας.
«Το βραβείο ‘German Car of the Year’ στην compact κατηγορία που κατέκτησε το Astra δείχνει για μία ακόμα φορά ότι η νέα γενιά του μοντέλου είναι πραγματικά ανταγωνιστική και συγκεντρώνει τα προσόντα ενός νικητή, από κάθε άποψη» δήλωσε ο Andreas Marx, επικεφαλής της Opel στη Γερμανία.
«Το Opel Astra υπερτερεί σε πολλούς τομείς, για αυτό και έπεισε την επιτροπή μας σε όλα τα επίπεδα. Μάλιστα, λαμβάνοντας υπόψη και κριτήρια όπως το design και η οδηγική απόλαυση, το Astra ξεχώρισε με διαφορά από τα ανταγωνιστικά μοντέλα» δήλωσε ο Jens Meiners της επιτροπής GCOTY.
Astra: Οδηγική απόλαυση που μαγνητίζει
Κατά τη διάρκεια εκτενών test drives, τα μέλη της επιτροπής μελέτησαν προσεκτικά το Opel Astra σε όλους τους τομείς. Έλαβαν υπόψη τους την οδηγική συμπεριφορά, τη χρηστικότητα, την άνεση και πολλά ακόμα στοιχεία στα οποία η τελευταία γενιά του best seller της compact κατηγορίας πραγματικά διαπρέπει. Με συνολική ισχύ 133 kW/180 hp και ροπή 360 Nm, το ηλεκτροκίνητο Astra Plug-in Hybrid προσφέρει γνήσια οδηγική απόλαυση (WLTP κατανάλωση καυσίμου μικτού κύκλου2: 1.1-1.0 l/100 km, εκπομπές CO2 24-23 g/km), με επιτάχυνση 0 – 100 km/h σε μόλις 7,6 δευτερόλεπτα, ενώ για πρώτη φορά επιτρέπει οδήγηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων.
Η διαισθητική λειτουργία του συστήματος infotainment και των συστημάτων υπο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss