Ορέστης Τζιόβας: «Ήμουν μία εβδομάδα στο νοσοκομείο, χρειάστηκα οξυγόνο»

Δύσκολα νόσησε με κορονοϊό ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου, χρειάστηκε ακόμα και να νοσηλευτεί.

«Δεν αισθάνθηκα μοναξιά γιατί είχε το Euro»

Αρχικά, ο Ορέστης Τζιόβας είπε: «Εγώ πέρασα τον κορονοϊό τον Ιούνιο και άσχημα κιόλας. Ήμουν μία εβδομάδα στο νοσοκομείο, δεν μπήκα εντατική, αλλά χρειάστηκα οξυγόνο. Δεν αισθάνθηκα μοναξιά γιατί είχε το Euro».

«Με τις μεταλλάξεις δεν φοβάμαι, γιατί όπως λένε το περνάμε ελαφριά»

Και συνέχισε λέγοντας: «Με τις μεταλλάξεις δεν φοβάμαι, γιατί όπως λένε το περνάμε ελαφριά. Προσπαθώ να προσέχω όσο πιο πολύ γίνεται για τη διασπορά και ειδικά για τις ευπαθείς ομάδες».

«Έχουμε πολλά κρούσματα και έχουν δυσκολέψει τα πράγματα»

Επίσης, ο Ορέστης Τζιόβας θέλησε να σχολιάσει και το πλήγμα που επέφερε η πανδημία στον χώρο του θεάτρου. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Έχουμε συνέχεια πρόβλημα με τα γυρίσματα και κάνουμε συνέχεια παύσεις. Έχουμε πολλά κρούσματα και έχουν δυσκολέψει τα πράγματα. Για τον διαχωρισμό με τους εμβολιασμένους και τους μη εμβολιασμένους στα θέατρα δεν θέλω να παρεξηγηθώ».

«Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι γιατί η επιστήμη αυτό λέει»

«Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι γιατί η επιστήμη αυτό λέει, αλλά το βασικότερο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη από τους πολίτες προς το κράτος» κατέληξε ο Ορέστης Τζιόβας.

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.