Όσα χρειάζεται να μάθεις για τον Νοέμβριο

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Νοέμβριο

Ο τρίτος και τελευταίος μήνας του φθινοπώρου καταφτάνει και μαζί με τις μεγάλες του νύχτες, φέρνει και αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό, ικανοποιώντας άλλους και δυσαρεστώντας κάποιους άλλους. Ας να δούμε, λοιπόν, τι μας επιφυλάσσει ο Νοέμβριος και πόσο θετικά ή αρνητικά θα μας επηρεάσουν όσα συμβούν!
– Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου 08/11, 13:02 ώρα Ελλάδας, στις 16° 00’ του Ταύρου, η οποία είναι ταυτόχρονα Blood Moon και Μερική Σεληνιακή έκλειψη και φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα καινούργια αλλά και 6 μηνών παλιότερα, που πρέπει να αντιμετωπιστούν για να τεθούν μετά σε μια νέα βάση. Το βαθύ σκάψιμο κι η εξομάλυνση του εδάφους άλλωστε είναι απαραίτητα ώστε να χτιστεί ένα καινούργιο, γερό οικοδόμημα, οπότε εσείς οι Σταθεροί, πάρτε τα… φτυάρια, μιστριά και πηλοφόρια και ξεκινήστε δουλειά. Αυτή η Πανσέληνος-έκλειψη, εκτός από τα κεκτημένα μας, εγείρει και σεξουαλικά, με τα πάθη και τους πόθους να παίρνουν τον έλεγχο, οπότε οι εξελίξεις θα είναι πολλές και συναρπαστικές. Οι πρώτοι δε, που θα ανταποκριθούν στην πρόκλησή της, θα είστε εσείς Κριοί και Ζυγοί, που αφήνεστε να σας παρασύρουν στη δίνη τους. Τυχεροί κι εσείς οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, που βλέπετε τις μετοχές σας στο χρηματιστήριο του έρωτα να ανεβαίνουν και κερδίζετε εμπιστοσύνη και καρδιές!

– Η Αφροδίτη, 16/11, 08:09 πμ, μπαίνει στον Τοξότη, φέρνοντας αρκετό ενθουσιασμό, αισιοδοξία και θετική ενέργεια σε σας κυρίως τους Κενταύρους που θα βαλθείτε να βελτιώσετε και την …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss