Όταν η ανανέωση του χώρου μας εμπνέει όλη την οικογένεια

Η διακόσμηση του σπιτιού χρειάζεται έμπνευση, αν σκεφτεί κάποιος πως από το σαλόνι μέχρι την τραπεζαρία και από τη βιβλιοθήκη μέχρι το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο, κάθε δωμάτιο αποτελεί ένα ξεχωριστό «καταφύγιο» για ολόκληρη την οικογένεια.

Τα έπιπλα και τα είδη σπιτιού επομένως, είναι σημαντικό να βασίζονται όχι μόνο στις σύγχρονες τάσεις της εσωτερικής διακόσμησης, αλλά και στον ξεχωριστό «χαρακτήρα» κάθε δωματίου, που μας επιτρέπει να ανακαλύπτουμε, να βλέπουμε, να νιώθουμε και να αισθανόμαστε την αισθητική και την ποιότητα που έχουμε ανάγκη, στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας.
Και κάπως έτσι, o «κανόνας» στη διακόσμηση του σπιτιού μας, προκύπτει από το δικό μας προσωπικό γούστο. Πώς θα ανακαλύψουμε, ωστόσο, ποια είναι τα items, τα χρώματα και τα στυλ που θα αλλάξουν τον χώρο μας τον φετινό χειμώνα; Η απάντηση βρίσκεται στο νέο κατάστημα ειδών σπιτιού LAREDOUTE που μας εμπνέει και μας προτείνει τις πιο καίριες home decoration επιλογές με βάση τις νέες μοναδικές σειρές στη διακόσμηση, που ήρθαν για να δώσουν έναν «αέρα» ανανέωσης στο σπίτι μας.

Το ύφος της διακόσμησης που ταιριάζει στην προσωπικότητά μας

Κάθε μέλος της οικογένειάς μας, φυσικά, έχει διαφορετικές ανάγκες, επιθυμίες και «θέλω». Σύγχρονο, κλασικό, vintage, σκανδιναβικό ή έθνικ -όποιο και αν είναι το ύφος της διακόσμησης που ταιριάζει στην προσωπικότητά μας, ένα είναι το σίγουρο: Στη LAREDOUTE θα βρούμε προϊόντα υψηλής αισθητικής, προσιτά, εναρμονισμένα με τον σύγχρονο τρόπο ζωής, χάρη στις δύο μοναδικές συλλογές La Redoute Intérieurs και AM.PM. Μάλιστα, οι εντυπωσιακές σειρές υφασμάτων, χαλιών, φωτιστικών, λευκών ειδών και διακοσμητικών, συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο την αγοραστική εμπειρία.

Ακόμη και εάν οι γνώσεις μας, λοιπόν, γύρω από το interior design, δεν είναι ιδιαιτέρως εξελιγμένες, δεν χρειάζεται κανένας λόγος ανησυχίας, μιας και ο χώρος έκθεσης των 550 τ.μ. είναι οργανωμένος γύρω από διαφορετικά εικονικά δωμάτια, ενώ και οι σύμβουλοι διακόσμησης της LAREDOUTE, είναι δίπλα μας, ανά πάσα ώρα και στιγμή, για να μας βοηθήσουν να διαμορφώσουμε χώρους που εντυπωσιάζουν. Πώς το καταφέρνουν αυτό; Χάρη στην τεχνογνωσία, τον σχεδιασμό και την εξέλιξη της εταιρείας, που κάνει τη διαμόρφωση του σπιτιού μας μία απλή και εύκολη διαδικασία, η οποία «υπακούει» στο ύφος της διακόσμησης που ταιριάζει στην προσωπικότητά μας.
Και όλα αυτά, αρκεί να γνωρίσουμε από κοντά τη διάσημη γαλλική εταιρεία και Νο1 online προορισμό για αγορές ειδών μόδας και σπιτιού, που πλέον, ανοίγει το πρώτο Flagship κατάστημα και showroom για έπιπλα και είδη σπιτιού στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Κηφισίας 252, στο Χαλάνδρι… και να εμπνευστούμε!
Ειδικά, μάλιστα, για επαγγελματίες όπως οι σχεδιαστές, οι διακοσμητές ή οι επιχειρηματίες της εστίασης και των ξενοδοχείων, στη LAREDOUTE υπάρχει ειδικό Showroom, όπου μπορούν, αφού κλείσουν ραντεβού, να συζητούν με τους ειδικούς Συμβούλους LAREDOUTE for BUSINESS, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα προνόμια της συνεργασίας, που θα δώσει ώθηση και προστιθέμενη αξία στις επιχειρηματικές τους κινήσεις.

Όταν το interior design «υπακούει» στις ανάγκες της κάθε εποχής
Είναι γεγονός πως η αγορά του επίπλου και της διακόσμησης αλλάζει με γοργούς ρυθμούς, έτσι ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις πολλές και διαφορετικές ανάγκες του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε. Στην εποχή μας, η ανάδειξη του design με τα φυσικά υλικά και τη δημιουργικότητα, είναι κάτι περισσότερο από απλή «τάση» και η επιλογή μας είναι «μονόδρομος». Η LAREDOUTE που έχει ως κύριο πυλώνα την αειφόρο ανάπτυξη, διαθέτει δικές της ομάδες Interior Design, με καταξιωμένους παγκοσμίως σχεδιαστές και στυλίστες, που αξιοποιούν υλικά και μεθόδους που σέβονται το περιβάλλον και τον άνθρωπο και συμβάλλουν στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Δημιουργεί έτσι επιλογές που καλύπτουν την ανάγκη της σύγχρονης κοινωνίας για μια πορεία πιο κοντά στη φύση, μια πορεία βιωσιμότητας και αειφορίας.

Αρκεί η έμπνευση, μια εξειδικευμένη ομάδα καταξιωμένων παγκοσμίως σχεδιαστών και το προσωπικό μας γούστο, ούτως ώστε να κάνουμε το σπίτι μας ένα ξεχωριστό μέρος για εμάς και τους πιο δικούς μας ανθρώπους. Άλλωστε, στη LAREDOUTE το μόνο που χρειάζεται είναι να εμπνευστούμε από τις συλλογές που υπάρχουν, να δημιουργήσουμε τους χώρους που ονειρευόμαστε και να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας… βάζοντας όσο περισσότερη έμπνευση μπορούμε στο σήμερα!


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss