Όθων Παπαδόπουλος κατά Κούγια: Την έχει ή δεν την έχει τη δικογραφία;

Απάντηση σε δηλώσεις του Αλέξη Κούγια σχετικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, έδωσε ο πρώην συνήγορος της κατηγορούμενης, Όθων Παπαδόπουλος.

Στις αιχμές του Αλέξη Κούγια πως δεν έχει λάβει αντίγραφα της δικογραφίας της υπόθεσης Πισπιρίγκου με ευθύνη του Όθωνα Παπαδόπουλου, απάντησε με εκτενή του ανακοίνωση ο τελευταίος.
Ο Όθων Παπαδόπουλος, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σε σχέση με τις δηλώσεις του συναδέλφου κ. Κούγια το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε δύο εκπομπές τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας, θα ήθελα να γνωστοποιήσω τα εξής :

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει επανειλημμένα διατυπώσει την θέση ότι δεν έχει αντίγραφα της δικογραφίας που αφορά την κατηγορία σε βάρος της κ. Πισπιρίγκου για την υπόθεση των δύο μικρότερων παιδιών της (Μαλένας-Ίριδας) γιατί, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, εγώ αρνούμαι να του τα δώσω, καταγγέλλοντας αντισυναδελφική συμπεριφορά από μέρους μου, κάτι που δεν έκανα ποτέ στην πολυετή άσκηση από μέρους μου του δικηγορικού λειτουργήματος.
Ωστόσο, στην εκπομπή «Ενώπιος-Ενωπίω» με παρουσιαστή τον κύριο Νίκο Χατζηνικολάου, την 23/24-10-2022, ο συγκεκριμένος δικηγόρος δήλωσε αυτολεξεί τα εξής :

(αναφερόμενος στην συγκεκριμένη δικογραφία)

«Άκου να δείς τί υπάρχει σε αυτό το υλικό : Έχει καταξιωμένες προσεγγίσεις καταξιωμένων ιατροδικαστών. Έχει των ιατροδικαστών που έκαναν την ιατροδικαστική εξέταση, δηλ. έκαναν νεκροτομή και νεκροψία. …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss